Atunci cand esti tanar, frumos si celebru, ultimul lucru pe care ti-l doresti este sa te insori si sa faci un copil. Unele celebritati considera mariajul moarte sociala, dar pentru cei care au inteles ca familia este foarte importanta, fiind singura care reuseste sa te tina cu picioare pe pamant, casatoria nu a insemnat sfarsitul vietii, ci inceperea unei noi etape.

Cunoscut pentru fanatismul sau fata de Biserica Scientologica, Tom Cruise starneste controverse de fiecare data cand iese in public. Relatia sa cu Katie Holmes a pus pe jar presa din intreaga lume, iar desele dovezi de afectiuni dintre cei doi au fost puse sub semnul indoielii. Presa a fortat nota si a declarat ca Suri, fiica lui Tom Cruise si Katie Homes nu exista. Pentru a pune capat zvonurilor, micuta Suri si-a facut debutul pe coperta revistei Vanity Fair, alaturi de celebrii sai parinti, Tom si Katie.

Cel mai nou actor care va intra in clubul taticilor celebri este Matthew McConaughey. In ianuarie 2008, actorul a a anuntat ca el si iubita sa, Camilla Alves, vor deveni parinti in aceasta vara.

Un articol de Roxana Pitic

Sursa: Kudika.ro

Va recomandam si alte articole interesante de pe Kudika.ro:

Relatia cu un barbat divortat

Sfaturi de la barbati: 7 lucruri despre sex pe care iubitul

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Cum saruta fiecare zodie?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri