Dintr-o perspectiva pur traditionala, parcurile de distractie reprezinta alternativa unei zile de vacanta alaturi de familie. Dincolo de relaxare si educatie, exista insa frenezia unei aventuri de fiecare data altfel, daca ne gandim la cele nu mai putin de 17 roller coasters din parcul Cedar Point, Ohio.

Dintr-o perspectiva pur traditionala, parcurile de distractie reprezinta alternativa unei zile de vacanta alaturi de familie. Dincolo de relaxare si educatie, exista insa frenezia unei aventuri de fiecare data altfel, daca ne gandim la cele nu mai putin de 17 roller coasters din parcul Cedar Point, Ohio.

O evadare magica din cotidian

Experienta este cu atat mai fascinanta cu cat "se promite o evadare magica din cotidian…vizitatorii pot experimenta teama, curiozitatea, pot trai moment intense sau foarte relaxante vizionand un show. Impartirea acestei experiente emotionale este unica in cazul parcurilor de distractii", dupa cum declara pentru Forbes Traveler Sarah Gmyr, purtator de cuvant al International Association of Amusement Parks and Attractions. Cea mai mare provocare a parcurilor de distractii este cu siguranta garantarea unei distractii pe cinste, a unui portofoliu impresionant de atractii si a unei repetabilitati a experientei, diferita insa pentru fiecare dintre noi si de fiecare data mai altfel, mai aparte. Pe scurt, parcul devine un hit odata cu cresterea numarului de vizitatori si fidelizarea celor care au experimentat deja aventura suprema. "Prin evolutia permanenta a experientei si inovatiilor oferite, de genul show-urilor de entertainment si programelor VIP, exista suficient de multe motive ca vizitatorii sa revina", a continuat Gmyr.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Creme de la creme

Cel mai bun exemplu este dat de numeroasele premii primite de-a lungul timpului de cele mai tari parcuri de distractii din lume. Publicatia Amusement Today a premiat parcul de distractii american Cedar Point cu distinctia "best new ride" in 2007, acordata roller coaster-ului Maverick. Cea mai buna productie outdoor a fost desemnata "Illuminations: Reflections of Earth", la Walt Disney World in Lake Buena Vista, Fla. Toate premiile au fost stabilite pe baza sondajelor la care au partcipat sute de fani ai celebrelor parcuri. Fie ca vorbim de faimosul Disneyland Paris, de aventurosul Europa Park sau de marile creatii americane cum este Cedar Point din Ohio, fiecare parc este unic in felul sau. "Fiecare este creat in functie de locatie, de piata in ansamblu, de mix-ul cultural diferit. Desi atractiile par a fi aceleasi, reprezinta de fapt specificul zonei si se adreseaza culturii locale si turistilor care vor sa o descopere altfel", sustine Gymr. Aveti acum inca un motiv in plus sa va bucurati de calatoriile in lumea larga.
TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri