Concediul a luat sfarsit, vacanta copiilor asemenea, asadar perioada distractiilor se incheie si incepe din nou activitatea zilnica, munca respectiv scoala/gradinita. Intotdeauna alimentatia din perioadele active trebuie sa fie una mai energizanta si care totodata sa asigure o digestie mai usoara.
La cina se recomanda o supa usoara, poate si lactate, insa fara iaurt sau smantana. Puteti deasemenea manca catvea felii cu branza de vaca. Se vor evita la cina mancarurile complexe, fructele sau cerealele caci sunt energizante, precum si alimentele greu digerabile ca alune sau seminte.

Pentru copii sunt utile intre mese mici gustari, cum ar fi cateva bucatele de ciocolata, bombonele, alune, fistic, migdale sau fructe uscate. Adultii insa ar trebui sa le consume mai rar daca doresc sa isi pastreze silueta. In ceea ce priveste legumele si fructele care se consuma in timpul zilei, este recomandat ca acestea sa fie cat mai variate.

Este recomandat sa eliminati total din dieta chips-urile, macarea de la restaurant sau fast-food, prajiturile cu crema si frisca, sosurile din comert, maioneza din comert, sucurile din comert, mezelurile, margarina si untul, precum si produsele prepreparate din comert, cele destinate prepararii in cuptor de exemplu sau care necesita doar prajire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri