Top 15 melodii care ne binedispun

12:01, 13 Ianuarie 2010 publicat în Tati

Cand vrem ca diminetile sa ne fie mai frumoase si zilele mai senine, sufletul mai vesel si mai fericit, urmatoarele 15 melodii sunt numai bune.

Tearapia prin muzica, muzicoterapia sau meloterapia a devenit deosebit de apreciata mai ales in spitalele (putine ca numar din pacate) care utilizeaza si inductia psihica alaturi de tratamentele medicamentoase. Astfel s-a dovedit ca femeile care asculta muzica nasc mult mai usor si au mai putine complicatii la nastere, pacientii care asculta muzica (sau chiar canta, sunt spitale care le pun la dispozitie o sala mica de instrumente) necesita cu 50% mai putine medicamente pentru durere (analgetice) si totodata pacientii care asculta muzica se vindeca mult mai repede si fac mult mai putine recidive la bolile cunoscute ca avand caracterul de revenire.

Cine spunea ca muzica ne face sa ne simtim mai bine, readucandu-ne optimismul si buna dispozitie, mare si intelept adevar graia. Ritmurile si imbinarile de sunete, intreaga magie a muzicii, reprezinta fara doar si poate cea mai dulce si binefacatoare terapie de redare a increderii in sine. Muzica ne poate aduce zambetul pe buze, speranta in suflet si puterea de a o lua de la capat. Muzica potrivita ne intareste si ne face sa fim mai puternice si curajoase. Muzica potrivita ne ia cu mana starea de rau si ne da prin armonie si echilibru starea de bine. Pentru zilele cand vrem ca diminetile sa ne fie mai frumoase si zilele mai senine, sufletul mai vesel si mai fericit urmatoarele 15 melodii sunt numai bune:

Citeste si:
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în...
Studiu: 71% dintre copii...

Bobby McFerrin - Don't Worry Be Happy

Citeste si:
Tatuajele temporare sau cum spui povești (pe termen scurt) pe...
Tatuajele temporare sau cum...

The Beatles - Here comes the sun

James Brown - I Feel Good


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri