Mai cu totii ne-am jucat cu niste cuburi de lemn cand eram mici dar ca orice jucarii le-am la o parte si le-am inlocuit cu altele.

In zilele noastre, cand auzim ideea de reciclare la tot pasul, de ce sa nu prelucram si jucariile vechi si sa le transformam intr-unele noi, care sa aiba chiar si un alt scop.

Am gasit o activitate care presupune folosirea unor cuburi de lemn pentru o indeletnicire care are ca rezultat atat o jucarie cat si niste obiecte de deocr. Teoretic, se folosesc cuburi noi de lemn, dar daca aveti acasa unele vechi si copilul nu se mai joaca cu ele sunt numai bune pentru acest proiect. Ideea este sa lipiti fotografii cu cei din familie, litere si hartie colorata, cu diverse modele. Ideea literelor este sa formeze un mesaj sau eventual numele de familie sau prenumele copilului, atunci cand cuburile sunt aranjate intr-un anumita ordine.

Fiind o activitate mai complicata, care implic[ mult lipici si un cutter, acest atelier este recomandat parintilor, iar copiii se pot uita in timp ce parintii lucreaza, stiind totusi ca rezultatul final este pentru ei.

Citeste tot articolul pe UrbanKid.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri