Melomanii se cunosc inca de mici copii!

Daca ai vostri danseaza asa cum pot si stiu ei mai bine la orice melodie care se aude din orice colt, daca incearca sa fredoneze cantecele sau daca ii vedeti cu un zambet larg pe fata atunci cand puneti mana pe mouse sau pe telecomanda pentru a porni o melodie, atunci e clar ca ar trebui sa aiba si ei un instrument muzical doar al lor!

Cum sunt pitici, nu le puteti lua de mici un adevarat instrument muzical, dar pe piata sunt tot felul de jucarii faine care pot fi ale voastre cu un singur click (de fapt este vorba de mai multe click-uri pentru ca nu puteti face comanda pe un magazin online doar cu unul), iar unele dintre ele chiar functioneaza fix ca si instrumentele muzicale normale.

Banjo

Pe mine m-au fascinat mereu aceste instrumente care nu numai ca ne invata cum se ne coordonam, dar odata ce atingem corzile parca nu ne mai putem opri din cantat sau din zdranganit, dupa puteri… Modelul de care va povestim astazi este unul micut, ca pentru prichindei, masoara 16.5 x 6 x 32 cm si costa 94 lei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri