30 Septembrie 2011 publicat în Mami 1060 share-uri

Se pare ca vointa si dragostea sunt forte extraordinare care pot schimba cursul naturii. Minunile exista si trebuie sa credem in ele.

O poveste putin spus impresionanta a lasat fara cuvinte lumea medicala si cred ca orice om ar trebui sa o cunoasca, sa stie ca se pot intampla minuni chiar si in cele mai tragice situatii.

Povestea extraordinara a mamicii care si-a inviat bebelusul prin imbratisari si dragoste

Femeia care si-a readus copilul la viata este Kate Ogg, o mamica ce a nascut prematur, la 27 de saptamani, relateaza Dailymail.co.uk.

Prin incercari disperate, medicii s-au chinuit sa stabilizeze micutul bebelus, insa dupa 20 de minute de lupta pentru a-l determina pe bebe sa respire, au renuntat si au declarat... decesul micutului.

Groaznica veste a venit ca un potop peste Kate si sotul sau, care a ramas langa ea pe tot parcursul nasterii. Innebunita de durere, mamica a cerut sa ii fie adus bebelusul pentru a-si lua adio de la el.

Sotul sau s-a asezat langa ea si a imbratisat-o strans, iar cand trupul neinsufletit al micutei fapturi i-a fost adus, tanara mamica a reactionat printr-un instinct matern absolut uluitor. Kate si-a dezvelit pieptul, apoi a desfacut paturica ce infasa trupul neinsufletit al bebelusului si a pus micuta faptura la pieptul sau, sa ii simta pielea, caldura, inima cum bate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

In tot acest timp, plangand, mamica ii spunea micutului cat de mult il iubeste, cat de mult il doreste in viata ei si ca n-ar vrea sa il lase sa plece, povestindu-i cate planuri si vise isi facuse in perioada sarcinii si cata dragoste ii poarta.

Dupa aproximativ doua ore de durere, de cuvinte pe care numai o mama le poate spune, copilul a dat primul semn de respiratie. Atunci mama a chemat imediat medicii, dar acestia au ramas sceptici.

Au spus ca nu poate fi adevarat, fiind un gest reflex care este normal sa apara, dar care nu inseamna viata.

Atunci mama, impinsa de un instinct pur matern, a pus o picatura de lapte pe deget si i l-a dat micutului. Acesta a reactionat, apoi la scurt timp a intins o manuta fragila cu care a cuprins degetul mamei.

Medicii, alertati din nou, au constatat minunea: bebelusul incepuse sa respire! A fost apoi restabilizat si functiile vitale i-au fost mentinute prin aparate.

Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Este poate cea mai impresionanta dovada de dragoste materna.

Sursa informationala: Dailymail.co.uk. Puteti viziona fotografii aici.

Un articol de Iulia Dibu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri