Personajul meu este Tulio, un ornitolog care ţine foarte mult la studiile sale despre păsări şi e foarte pasionat de cauza sa, şi anume salvarea speciei de papagali ara, ameninţată acum cu dispariţia.

Inainte de a-si face o cariera in SUA, Rodrigo Santoro era unul dintre cei mai bine cunoscuti actori ai Braziliei; a jucat in filmul brazilian Carandiru, care a spart toate recordurile de box office din Brazilia. In America, a avut roluri in Love Actually, Lost, Redbelt al lui David Mamet, Che al lui Steve Soderbergh, 300 al lui Zack Snyder si turneaza in prezent filmul pentru TV, Hemingway & Gellhorn, cu Nicole Kidman si Robert Duvall.

A juca rolul lui Tulio, un om de stiinta excentric care calatoreste de la Rio la Minnesota pentru a ajuta la salvarea speciei, a fost un fel de intoarcere acasa pentru brazilianul Rodrigo, care explica cum un loc in avion a dus la obtinerea rolului sau principal.
Ce ne poti spune despre personajul tau?

Personajul meu este Tulio, un ornitolog care tine foarte mult la studiile sale despre pasari si e foarte pasionat de cauza sa, si anume salvarea speciei de papagali ara, amenintata acum cu disparitia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original
Este adevarata aceasta parte a povestii?

Da, chiar este adevarat, specia este intr-adevar amenintata. Tulio are o misiune. Se duce in State si afla ca exista un mascul acolo, in Moose Lake Minnesota, si trebuie sa-l aduca inapoi la Rio si sa-l impreuneze cu ultima femela in viata din specia lui, pentru a procrea si a evita disparitia. Dar el este foarte onest si sincer vizavi de cauza - se simte dragostea lui pentru pasari. Nu e superficial. Se straduieste din greu sa-i convinga pe Linda si Blu sa faca o calatorie lunga la Rio.

Cum ai ajutat la dezvoltarea personajului?
Ne-a preocupat foarte mult sa-l facem foarte uman si sufletist si pasionat de cauza lui, nu un stereotip obsedat de stiinta.
Tu esti din Rio - ti-ai folosit accentul obisnuit?
Carlos mi-a spus sa folosesc accentul obisnuit, dar a trebuit sa ma asigur ca e mai clar.
Si ai dat voce si versiunii in portugheza?

Da - am facut-o intr-o zi, dupa ce am avut un an ca sa fac versiunea in limba engleza. Desi, desigur, la versiunea in engleza, cream, de asemenea, si personajul.

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri