Lansarea Filmului Rio - Interviu cu Rodrigo Santaro

12:09, 21 Septembrie 2011 publicat în Mami

Personajul meu este Tulio, un ornitolog care ţine foarte mult la studiile sale despre păsări şi e foarte pasionat de cauza sa, şi anume salvarea speciei de papagali ara, ameninţată acum cu dispariţia.

Inainte de a-si face o cariera in SUA, Rodrigo Santoro era unul dintre cei mai bine cunoscuti actori ai Braziliei; a jucat in filmul brazilian Carandiru, care a spart toate recordurile de box office din Brazilia. In America, a avut roluri in Love Actually, Lost, Redbelt al lui David Mamet, Che al lui Steve Soderbergh, 300 al lui Zack Snyder si turneaza in prezent filmul pentru TV, Hemingway & Gellhorn, cu Nicole Kidman si Robert Duvall.

A juca rolul lui Tulio, un om de stiinta excentric care calatoreste de la Rio la Minnesota pentru a ajuta la salvarea speciei, a fost un fel de intoarcere acasa pentru brazilianul Rodrigo, care explica cum un loc in avion a dus la obtinerea rolului sau principal.

Citeste si:
Cum să îți convingi iubitul să fie mai atent la imaginea lui
 Cum să îți convingi iubitul...
Ce ne poti spune despre personajul tau?

Personajul meu este Tulio, un ornitolog care tine foarte mult la studiile sale despre pasari si e foarte pasionat de cauza sa, si anume salvarea speciei de papagali ara, amenintata acum cu disparitia.

Este adevarata aceasta parte a povestii?

Da, chiar este adevarat, specia este intr-adevar amenintata. Tulio are o misiune. Se duce in State si afla ca exista un mascul acolo, in Moose Lake Minnesota, si trebuie sa-l aduca inapoi la Rio si sa-l impreuneze cu ultima femela in viata din specia lui, pentru a procrea si a evita disparitia. Dar el este foarte onest si sincer vizavi de cauza - se simte dragostea lui pentru pasari. Nu e superficial. Se straduieste din greu sa-i convinga pe Linda si Blu sa faca o calatorie lunga la Rio.

Citeste si:
Alexandru și Andrei Ropcea  - despre familie, afaceri de familie și...
Alexandru și Andrei Ropcea  -...
Cum ai ajutat la dezvoltarea personajului?
Ne-a preocupat foarte mult sa-l facem foarte uman si sufletist si pasionat de cauza lui, nu un stereotip obsedat de stiinta.
Tu esti din Rio - ti-ai folosit accentul obisnuit?
Carlos mi-a spus sa folosesc accentul obisnuit, dar a trebuit sa ma asigur ca e mai clar.
Si ai dat voce si versiunii in portugheza?

Da - am facut-o intr-o zi, dupa ce am avut un an ca sa fac versiunea in limba engleza. Desi, desigur, la versiunea in engleza, cream, de asemenea, si personajul.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri