Personajul meu este Tulio, un ornitolog care ţine foarte mult la studiile sale despre păsări şi e foarte pasionat de cauza sa, şi anume salvarea speciei de papagali ara, ameninţată acum cu dispariţia.
Cele mai multe scene au fost cu Leslie Mann, care a jucat rolul lui Linda, cea mai buna prietena a lui Blu. Ai cunoscut-o?

De fapt, am mai lucrat cu Leslie la alt film, dar in asta am lucrat separat, noi, cu tehnicienii si Carlos, regizorul. N-am impartit niciodata scene cu alti actori.

Cum l-ai intalnit pe Carlos?

L-am cunoscut in America, de fapt. Am stat de doua ori unul langa altul in avion. Prima data s-a prezentat si a doua oara s-a prezentat pe el si proiectul. Am crezut ca a fost ceva menit sa fie si am fost imediat incantat si am vrut sa fac parte din proiect.

Erai familiarizat cu munca lui?

Am fost un foarte mare fan al muncii lui Carlos multa, multa vreme. Am urmarit toate partile Ice Age si au fost intotdeauna preferatele mele. Imi amintesc ca l-am vazut pe primul si mi s-a parut o animatie foarte interesanta. Imi plac filmele de animatie, dar nu toate, iar Ice Age mi s-a parut foarte interesant. N-am stiut ca el e regizorul cand mi-a spus prima oara de proiect, dar l-am intrebat la ce lucrase. Mi-a spus ca la Ice Age, asa ca asta era si mai bine. Dar cand il intalnesti pentru prima oara, e dragut si deschis si vezi ca e pasionat. Am avut sentimentul ca stia ce face - avea o oarecare incredere, desi foarte subtila. Nu exista nicio aroganta, dar stii ca e interesant.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte
Cum te-ai bucurat de experienta de a fi artist vocal?

Este prima data cand fac acest gen de animatie si e un proces foarte diferit, dar chiar mi-a placut totul. E foarte creativ si poti colabora cu artisti. Sunt foarte mandru si onorat sa fac parte din asta, mai ales ca a reunit atatia artisti uimitori. E un pachet grozav.

Ce fel de regizor s-a dovedit Carlos a fi?

Groaznic! Nu, a fost grozav, minunat. E foarte sensibil si chiar stie sa regizeze un actor. E un tip foarte dragut si foarte, foarte talentat - asta e experienta mea. In cazul meu, pentru ca suntem amandoi brazilieni, am schimbat multe pareri si am improvizat mult. Am construit incet un personaj si am putut crea cu adevarat, iar eu am avut multa libertate sa fac ce vroiam.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri