Pielea bebelusului este imatura in termeni de structura si functionalitate, fiind foarte delicata si subtire, procesul de maturizare al acesteia continuand in urmatoarele luni dupa nastere.

Comunicat de presa

Datorita faptului ca stratul hidrolipidic al epidermei este slab dezvoltat in primele luni de viata, pielea este cu mult mai permeabila pentru compusii chimici, ce deseori se dovedesc a fi toxici. In plus, functia de termoreglare a pielii nu este inca dezvoltata.

Este foarte important sa folosim produse cosmetice dezvoltate special pentru copii, ce intaresc functia de bariera protectoare a pielii si previn iritatiile si leziunile epidermului, fara substante parfumate si coloranti pentru a evita iritarea. Se poate intampla ca, in ciuda eforturilor, pielea micutului sa fie inrosita, caz in care se recomanda utilizarea preparatelor cu un continut de zinc sau pantenol ce au efect calmant” spune Monika Pasikowska de la Centrul de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris .

Gama Pharmaceris B contine produse destinate ingrijirii pielii sensibile a bebelusilor, sugarilor si copiilor, dezvoltate in cadrul Centrului de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris. Acestea au in componenta numai ingrediente blande de cea mai buna calitate si cu eficacitate sporita.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

PHARMACERIS BABY GEL DELICAT PENTRU SPALAREA CORPULUI SI PARULUI: un excelent inlocuitor al gelului si sapunului traditional, este destinat pentru spalarea zilnica a pielii sensibile a corpului si parului copiilor si bebelusilor inca din primele zile de viata. Formeaza o pelicula protectoare, lasand pielea moale si catifelata, iar combinatia unica de ceara de mango si ulei de canola stimuleaza procesul de nutritie intensa a pielii, previne iritatiile si asigura o senzatie de confort.

PHARMACERIS BABY LOTIUNE HIDRATANTA DE CORP: are formula usoara, nelipicioasa, non-grasa si rapid absorbabila; este destinata ingrijirii zilnice a pielii delicate si sensibile a copiilor si bebelusilor cu tendinta spre iritatii si atopie. Formeaza pe piele o pelicula protectare delicata, asigura hidratarea corecta a pielii, iar D-pantenolul si alantoina calmeaza iritatiile cauzate de factorii externi.Pret: 49 RON, 300 ml
Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste

PHARMACERIS BABY CREMA PROTECTOARE IMPOTRIVA ERITEMULUI FESIER: destinat ingrijirii zilnice a pielii sensibile a copiilor si bebelusilor este recomandat indeosebi pentru tratarea eritemului fesier. Protejeaza pielea copilului impotriva iritatiilor si creaza un strat protector impermeabil la umiditate, dar permite aerisirea- indispensabila procesului de vindecare. D-pantenolul si oxidul de zinc continute calmeaza senzatia de iritatie si favorizeaza vindecarea, iar extractul de alge aurii consolideaza bariera lipidica a pielii, prevenind iritatiile si ajutand la regenerarea epidermului.

Disponibile doar in farmacii, produsele Pharmaceris B sunt HIPOALERGENICE, fara PARABENI, COLORANTI si SUBSTANTE PARFUMATE si sunt aprobate de INSTITUTUL MAMEI SI COPILULUI din Polonia.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri