Venirea pe lume a unui copil reprezinta un moment unic pentru fiecare femeie, plin de emotie si bucurie. In aceasta perioada, proaspata mamica isi doreste sa fie sustinuta si sa primeasca tot ajutorul de care are nevoie. Pampers stie ca a fi mama nu inseamna numai sentimente noi si intense, ci si o responsabilitate uriasa.

Ultra fixare: Pentru o fixare pe cat de sigura, pe atat de confortabila, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate marimile, oferindu-i copilului libertate de miscare si protectie in acelasi timp.

Ultra ingrijire: Noul Premium Care are toate elementele necesare pentru a pastra pielea bebelusului uscata si curata: strat exterior ce lasa pielea sa respire si lotiune speciala din Aloe Vera cu efect hidratant si protector (marimile 1-5), precum si un sistem unic de absorbtie a scaunelor moi (marimile 1-3).

Ultra subtire: Noul Premium Care a fost creat cu ajutorul tehnologiei inovatoare Dry Max. Aceasta permite o distribuire optima a gelului super-absorbant din interior, astfel incat scutecul Premium Care sa fie cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Ultra confort: Cu noul Pampers Premium Care, pielea atat de fragila a micutului se va simti cel mai bine. Materialul moale ca bumbacul este placut la atingere, in timp ce stratul exterior, acum si mai catifelat, protejeaza cu delicatete zona acoperita de scutec.

Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alaturi de servetele umede Pampers Sensitive ii va da oricarei mamici oportunitatea de a-i oferi copilasului sau protectia si ingrijirea pielii de care are nevoie. Acestea sunt testate dermatologic si contin o lotiune speciala care ajuta la restabilirea nivelului natural al pH-ului, actionand ca un strat protector pentru piele.

Asadar, mamele de pretutindeni pot simti ca iau cea mai buna decizie pentru bebelusul lor atunci cand aleg sa foloseasca Pampers Premium Care pentru o protectie de 5 stele a pielii micutului lor.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri