Inventatorul solutiei micelare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma, lanseaza solutia micelara pentru bebelusi ABCDerm H2O. Formula sa blanda si sigura de curatare nu necesita clatire, indeparteaza cu succes orice impuritati din zona scutecului, pliurilor, fetei sau ochilor, protejeaza filmul hidrolipidic, calmeaza si emoliaza pielea delicata a sugarilor si copiilor.

Comunicat de presa

Solutia micelara ABCDerm H2O are cel mai inalt grad de toleranta si siguranta pentru igiena sugarilor si copiilor. ABCDerm H2O curata eficient si delicat pielea sensibila a celor mici cu ajutorul micelelor, cei mai blanzi agenti activi de curatare.

Conceptul de solutie micelara se bazeaza pe o inovatie biologica avansata a Laboratoarelor Dermatologice Bioderma de mai bine de 20 ani. Micelele sunt formatiuni sferice, din esteri grasi ce capteaza murdaria si impuritatile prezente pe piele, protejand in acelasi timp filmul hidrolipidic si echilibrul cutanat. Micelele din solutia micelara ABCDerm H2O sunt formate din substante biomimetice, care imita perfect structura pielii, fapt ce ii confera o toleranta cutanata fara egal.

ABCDerm H2O calmeaza, catifeleaza, hidrateaza si nu lasa film gras.

Testat dermatologic si oftalmologic, ABCDerm H2O are o toleranta excelenta cutanata si oftalmologica. NU contine parabeni, alcool, detergenti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

ABCDerm H2O are un parfum linistitor si un pH fiziologic.

Cum il folosim? Se curata zona cu impuritati folosind un tampon de bumbac umezit in prealabil cu ABCDerm H2O. Se repeta operatiunea pana cand tamponul ramane curat apoi se tamponeaza delicat pielea cu un prosop. NU necesita clatire.

ABCDerm H2O este disponibil in varianta economica de 1L si varianta travel size de 100 ml.

ABCDerm H2O vine in completarea gamei ABCDerm si este special formulat in conformitate cu Angajamentul ABCDerm pentru siguranta dermatologica: Siguranta, Eficacitate, Toleranta, Monitorizare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri