12:03, 1 Martie 2013 publicat în Bebe

Gasirea unei modalitati eficiente de ingrijire a pielii unui copil reprezinta o sarcina importanta pentru fiecare mama.

Comunicat de presa

Protejarea pielii subtiri si imature a copiilor nascuti prea mici sau prea repede, vine de asemenea cu multe provocari pentru mamici. De aceea, Pampers a extins acum promisiunea de protectie a pielii, prin introducerea marimii 0 in cadrul gamei Pampers Premium Care, disponibila de acum in marimi de la 0 la 5. Acest angajament de ingrijire a pielii bebelusului a fost recunoscut, Pampers Premium Care fiind recomandat de Societatea Romana de Pediatrie. Pentru o protectie de 5 stele a celui mic, scutecele Pampers Premium Care asigura cea mai buna ingrijire si protectie pielii, mamicile putand fi sigure ca au facut cea mai buna alegere pentru sanatatea si dezvoltarea armonioasa a copilasul lor.

Citeste si:
Instinctul matern si legatura parinte-copil
Instinctul matern si legatura...

Pampers Premium Care - marimea 0 a fost atent proiectat, tinand cont de nevoile speciale ale pielii copiilor care la nastere au avut greutati mici. Roxana Rusu Pusca, medic pediatru, specialist Pampers, afirma:
"Pielea copilului prematur este mai subtire decat cea a unui copil nascut la termen. Cadrul medical trebuie sa aleaga scutece care sa protejeze pielea delicata a copiilor nascuti inainte de vreme. Scutecul trebuie conceput pentru a crea un microclimat care sa mentina o hidratare optima, adecvata pielii unui copil prematur.

Trebuie de asemenea avut in vedere faptul ca urina activeaza o serie de enzime ce se gasesc in fecale, generand un efect negativ asupra pielii copilului. De aceea, scutecul trebuie sa fie in masura sa faca fata in mod eficient acestor nevoi fiziologice, mai ales in cazul pielii sensibile a prematurului, reducand totodata contactul acesteia cu factorii iritanti continuti de urina si fecale".

Citeste si:
5 sfaturi privind alegerea servetelelor umede pentru bebelusi
5 sfaturi privind alegerea...

Cele cinci beneficii ale protectiei de cinci stele de la Pampers Premium Care se refera la:
⋆Ultra ingrijire: disponibil pentru toate marimile, stratul exterior lasa pielea sa respire, iar lotiunea speciala din Aloe Vera (marimile 1-5) are un efect hidratant si protector asupra pielii celui mic.

⋆ Ultra uscat: tehnologia superioara Dry Max este clinic testata pentru a pastra pielea micutului uscata pana la 12 ore, in timp ce stratul tip fagure, disponibil pana la marimea 3, absoarbe scaunele moi.

⋆ Ultra subtire: cu pana la 20% mai subtire si mai confortabil, dar la fel de eficient in protejarea pielii bebelusului.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri