Gasirea unei modalitati eficiente de ingrijire a pielii unui copil reprezinta o sarcina importanta pentru fiecare mama.

⋆ Ultra fixare: Pentru o fixare pe cat de sigura, pe atat de confortabila, noul Pampers Premium Care dispune de un sistem flexibil de prindere, disponibil pentru toate marimile. Benzile suprapuse, disponibile pentru marimile 0-2 ii permit bebelusului sa se miste in voie, in timp ce decupajul din zona ombilicala elimina posibile frecari ale burticii bebelusului de scutec.

⋆ Ultra confort: Materialul moale ca bumbacul este placut la atingere, in timp ce stratul exterior, acum si mai catifelat, protejeaza cu delicatete zona acoperita de scutec.

Creat ca urmare a sugestiilor primite din partea parintilor si dezvoltat in colaborare cu personal pediatric, noul Pampers Premium Care este disponibil in varianta cu indicator de umezeala pentru marimile 0-3. Acesta işi schimba culoarea din galben in albastru atunci cand intra in contact cu umezeala din interiorul scutecului, reprezentand un instrument folositor pentru toate mamicile, ajuntandu-le pe acestea sa ştie care este cel mai bun moment pentru a schimba scutecul celui mic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Utilizarea scutecelor Pampers Premium Care alaturi de şerveţele umede Pampers Sensitive ii va da oricarei mamici oportunitatea de a-i oferi copilasului sau protecţia şi ingrijirea pielii de care are nevoie. Acestea sunt testate dermatologic, fiind dovedita blandetea lor asupra pielii bebelusilor, inclusiv asupra celei fragile a micutilor nascuti prematur.

Mamele vor sa asigure copiilor lor tot ce este mai bun. Datorita celei mai recente inovatii de la Pampers, Pampers Premium Care este scutecul care ofera o protectie de 5 stele micutilor nascuti inainte de termen, intelegand nevoile pielii tuturor bebelusilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri