15 Iulie 2013 publicat în Bebe 12 share-uri

Daca din diverse motive s-a renuntat la alaptat, atunci a sosit momentul sa alegi o tetina potrivita pentru hranirea bebelusului tau. Alegerea tetinei este deosebit de importanta, deoarece aceasta este esentiala in hranirea celui mic si trebuie ca el sa o accepte.

Tetina gaurita – aceasta are o mica gaura care permite aerului sa patrunda in sticla cu lapte, in timp ce bebelusul suge.

Specialistii Garbo ne spun ca mai exista un aspect important in alegerea tetinei si anume: aceasta trebuie sa fie dinamica, sa isi modifice forma in continuu in timpul hranirii si sa incurajeze bebelusul sa depuna efort in timp ce suge. Iata de ce este important sa alegeti o tetina dinamica.

3 motive pentru a alege o tetina dinamica

Combaterea colicilor, datorita sistemului unic de evacuare a aerului

Dezvoltarea limbajului – tetina dinamica asigura un antrenament activ pentru muschii responsabili cu dezvoltarea vorbirii, inca din primele zile de viata ale micutului

Respiratie corecta – tetina dinamica determina o pozitionare corecta a buzelor , sustinand totodata invatarea corecta a respiratiei pe nas.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Citeste si:

Dezvata-l de biberon

Alimentatia cu biberonul

Te-ar mai putea interesa si:

Tetina anti-colici cu flux rapid

Biberon 300 ml + tetina silicon

Biberon Disney + adaptator din silicon

Suzeta din latex pentru somn

Suzeta din silicon Baby Rose

Foto@Depositphotos.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri