Orice mamica doreste sa ii asigure celui mic un somn de noapte odihnitor. Pentru ca stie ca senzatia de umezeala deranjeaza si tulbura somnul de noapte al copilasului tau, Pampers a creat Pampers Active Baby, cu strat absorbant pentru nopti linistite, care ii ofera bebelusului pana la 12 ore de protectie.

Comunicat de presa

Cu un strat protector mai lung, Pampers Active Baby pastreaza uscata pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca pe perioada noptii.

Somnul neintrerupt este foarte important pentru cel mic. Si asta, nu doar pentru ca se trezeste odihnit si pregatit pentru o noua zi plina de descoperiri si invataminte, dar si pentru ca un somn adecvat este esential pentru buna dezvoltare a bebelusul tau. In timpul somnului, creierul micutului proceseaza tot ce invata in timpul zilei, anumite parti din creierasul lui fiind mai active in timpul somnului, pentru ca doar atunci se creeaza conexiuni noi.

Pe langa stratul protector mai lung, ce nu permite umezelii sa intre in contact cu pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca in timpul noptii, Pampers vine nou si cu:
- Material moale ca bumbacul, ce permite pielii sa respire;
- O lotiune unica pe baza de aloe vera, care protejeaza pielea sensibila a micutilor;
- Potrivire anatomica, mentinand neschimbata forma scutecului, indiferent cat de mult se misca cel mic pe perioada somnului;
- Mansete Bariera, ce pastreaza lichidul in interiorul scutecului, indiferent de pozitia bebelusului tau.
Pentru ca puiul tau sa aiba parte de un somn de noapte odihnitor, pe langa scutecul Pampers Active Baby cu putere maxima de absorbtie, Pampers vine in plus si cu alte cateva sfaturi:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Leagăn pentru toată copilăria ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

1. Ofera-i sansa bebelusului tau sa se linisteasca singur si sa adoarma fara ajutorul tau. Una dintre metodele pe care le poti incerca este sa iesi din camera lui si apoi sa te intorci, pentru a-l asigura ca ii esti alaturi si apoi sa repeti actiunea. Nu te grabi sa mergi la el de fiecare data cand plange – lasa-l sa invete cum sa adoarma singur.

2. Incepe prin a-i crea o rutina zilnica bine structurata si pe timpul noptii, sau atunci cand doarme, incearca sa-l asezi in pozitia in care se simte cel mai confortabil.

3. Asigura-te ca locul in care doarme este potrivit. Astfel, afli daca micutul tau s-a trezit pentru ca ii este foame, ii este prea cald sau prea frig, daca are nevoie sa-i schimbi scutecelul sau pentru ca nu este destula liniste sau nu este suficient de intuneric in camera lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri