7 Mai 2021 publicat în Bebe 20 share-uri

Asigura curatarea pielii bebelusului, sunt practice si usor de folosit in orice imprejurare. Servetelele umede fac parte si din rutina de ingrijire a micutului tau? Afla cum sa alegi cele mai sigure si mai prietenoase servetele umede pentru copilul tau.

Pielea bebelusilor si a copiilor este fina, delicata, sensibila. Ea are nevoie de ingrijire atenta si blanda, pentru a fi protejata de iritatii, deshidratare, reactii alergice. De aceea, este important ca produsele de igiena sa indeplineasca nu doar rolul de a curata eficient pielea celui mic, ci si de a o proteja ca sa ramana catifelata si sanatoasa. Fiindca intra zilnic in contact cu zone sensibile de piele, servetelele umede trebuie sa respecte cele mai inalte standarde de calitate si siguranta.

Iata un set de 5 reguli de care este bine sa tineti cont in alegerea servetelelor umede pentru bebelus.

Evitati substantele chimice

Ingredientele din produsele aplicate pe pielea bebelusului pot trece dincolo de bariera cutanata si se pot absorbi la nivelul fluxului sangvin. Cercetarile arata ca unele substante chimice din produsele cosmetice pot duce la aparitia unor tulburari endocrine. Specialistii recomanda evitarea ingredientelor cu pontential toxic: coloranti, parabeni, conservanti, parfumuri, alcool.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Ideal este sa alegeti servetele umede pe baza de apa, asa cum sunt WaterWipes, care contin 99,9% apa purificata si o picatura de extract din fructe. Servetelele umede WaterWipes sunt considerate cele mai pure din lume. Servetelele WaterWipes nu contin alcool si parfum, astfel incat reduc riscul de a usca pielea si de aparitie a dermatitei atopice sau de contact. Citeste mai departe pe mamisicopilul.ro

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri