Este foarte usor sa gatesti mancare proaspata si sanatoasa pentru bebelusul tau. Desi crezi ca este foarte complicat si necesita mult timp sa prepari astfel de mese, vei vedea singura ca nu este asa. Folosind legume si fructe proaspete, ii vei oferi micutului doza zilnica de vitamine si substante nutritive cu un efort de doar cateva minute, iar tu vei economisi astfel ceva bani pentru familie.

Ingrediente necesare:

  • 1 para mare coapta bine
  • 1 piersica
  • un iaurt
Para si piersica se spala bine sub jet de apa. Se decojesc, se scoate cotorul, respectiv samburele si se taie bucati. Fructele astfel taiate bucatele se adauga intr-un blender si se paseaza bine. Dupa preferinte, se poate adauga si un iaurt in timp ce fructele sunt pasate- astfel cantitatea de calciu va creste considerabil.

Poti afla multe alte retete delicioase de mancare pentru tine si familia ta, vizitand Delly.ro, partenerul nostru in materie de gastronomie.

Cu siguranta esti ingenioasa si ai “inventat” nenumarate astfel de retete pentru bebelusul tau. Nu fi secretoasa si impartaseste-le cu noi. Trimite aici retele tale delicioase de mancare pentru bebelusi, iar noi le vom publica!

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri