Ca sa fii sigura ca vei creste un bebelus frumos si sanatos, trebuie sa fii alaturi de el in fiecare zi, sa-i indrumi pasii spre a cunoaste lumea, sa-l protejezi si sa-l iubesti in fiecare clipa.
Ca sa fii sigura ca vei creste un bebelus frumos si sanatos, trebuie sa fii alaturi de el in fiecare zi, sa-i indrumi pasii spre a cunoaste lumea, sa-l protejezi si sa-l iubesti in fiecare clipa.

Fii intr-o permanenta comunicare cu bebelusul! Vorbeste cu el, canta-i si invata-l sa vorbeasca, dar si sa-ti inteleaga gesturile. Cand iti zambeste, zambeste-i inapoi, iar cand plange alina-i suferinta si sterge-i lacrimile.

Protejeaza-l si ajuta-l sa creasca intr-un mediu sigur! Fii mereu cu ochii pe el, nu-l lasa singur in camera cand este treaz, tocmai ca sa-l poti supraveghea. Amenajeaza casa intr-un mod mai familiar, scapa de mobilierul “in plus” pentru ca bebe sa se poata misca in voie si a explora casa fara sa existe vreun pericol.

Invata-l lucruri noi! In primii ani, tu esti profesorul bebelusului tau, deoarece in aceasta periaoda au loc cele mai importante evenimente din viata sa. Copiii invata din ceea ce vad si din ceea ce aud ca fac parintii lor, deoarece ei invata lucuri noi cu ajutorul parintilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023

Repetitia este mama invataturii, asa ca repeta des lucurile invatate cu bebe. Cei mici invata prin jucarea acelorasi jocuri, prin ascultarea aceleiasi povesti de mai multe ori, asa ca fa-ti timp si joaca-te sau citeste-i micutului atunci cand este plin de energie.

Lauda-l si bucura-te alaturi de el! Bucura-te de tot ceea ce face micutul tau, fie ca nu este ceva deosebit, fie ca este ceva memorabil. Lauda-l si arata-i ca este important pentru tine si ca ii acorzi atentia cuvenita. Un zambet, o bataie din palme, o mangaiere sau o vorba buna, toate pot fi modalitati prin care ii poti arata micutului cat de mandra esti de el.

Evita pedepsele, vorbele urate si tachinarile! Daca te porti urat cu copilul va invata sa se poarte si el urat. Nu-l pedepsi pe cel mic decat daca stii sigur ca el intelege ce inseamna o pedeapsa. Nu lasa pe cineva strain sa-l pedepseasca, sa se poarte urat cu el sau sa-l tachineze. Acest lucru ii poate afecta stima de sine.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Nu te stradui prea mult sa fii un parinte bun, daca iti iubesti copilul indeajuns de mult, lucurile vor veni de la sine, si astfel vei avea un bebelus frumos si sanatos!

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri