Castiga una dintre cele 50 de invitatii pentru 2 persoane la salonul Baby Expo oferite de Kidz.ro!

Castiga una dintre cele 50 de invitatii pentru 2 persoane la salonul Baby Expo oferite de Kidz.ro!

BABY EXPO isi deschide portile in zilele de 18-19-20-21 Septembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Scopul evenimentului este promovarea unui stil de viata activ in randul tinerilor mame si incurajarea lor de a reveni in forma dupa nastere, prin practicarea de exercitii sanatoase si distractive pentru ele si bebelusi.

La BABY EXPO, parintii gasesc cele mai renumite brand-uri de carucioare, scaune de masina, produse alimentare si de igiena, cosmetice jocuri si jucarii, carti si CD-uri educative, aparatura foto, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, articole de botez si petrecere, articole pentru nou-nascuti, vestimentatie pentru gravide, etc.

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii membra a comunitatii noastre. Intra in contul tau, iar daca nu ai inca un cont, inregistreaza-te acum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Trimite pana cel tarziu miercuri, 17.09.2008 un e-mail pe adresa de contact in care sa ne spui cum anume i-ai ales prenumele copilului tau.

Nu uita sa adaugi in e-mail numele tau complet, orasul in care locuiesti, un numar de telefon si o adresa de e-mail la care sa te putem contacta in cazul in care esti fericita castigatoare a unei invitatii!

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti, iar castigatorii vor fi contactati miercuri, 17 septembrie 2008 prin intermediul e-mailului sau telefonului.

Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri