Premiul consta in produsele gamei Sanosan Pure+Sensitive.

Trimite-ne pe mail, la adresa office@kidz.ro, raspunsul la intrebarea: "De ce a fost creata gama Sanosan Pure+Sensitive?” si poti castiga un set complet de ingrijire a pielii pentru bebelusul tau. Afla raspunsul mai jos.

Concursul se desfasoara in perioada 22 decembrie 2008 – 27 ianuarie 2009. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Premiul consta in produsele gamei Sanosan Pure+Sensitive:
- Servetele de ingrijire cu lotiune
- Uleiul pentru imbaiere
- Uleiul pentru ingrijire
- Crema pentru ingrijire
- Crema anti-iritatii cu Panthenol

Despre Sanosan:

Cu peste 20 de ani de experienta, gama Sanosan apartine producatorului german Mann&Schröder GmbH si contine produse dedicate in intregime ingrijirii nou nascutilor, sugarilor, prescolarilor si a mamicilor. Sanosan ofera mamicilor incredere si siguranta de la bun inceput ca bebelusul lor este bine ingrijit si fericit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Pentru siguranta si protectie optima, Sanosan si-a dezvoltat oferta cu o noua gama numita “Sanosan Pure+Sensitive”. Gama Sanosan a fost creata pentru eliminarea tuturor substantelor ce ar putea irita pielea sensibila si delicata a bebelusilor sau sunt susceptibile de a dezvolta factori alergeni.
Urmand principiul “Cand simplu inseamna mai mult”, produsele gamei Sanosan Pure+Sensitive nu contin coloranti, agenti de conservare, parfum sau uleiuri parafinice.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri