Premiul consta in produsele gamei Sanosan Pure+Sensitive.

Trimite-ne pe mail, la adresa office@kidz.ro, raspunsul la intrebarea: "De ce a fost creata gama Sanosan Pure+Sensitive?” si poti castiga un set complet de ingrijire a pielii pentru bebelusul tau. Afla raspunsul mai jos.

Concursul se desfasoara in perioada 22 decembrie 2008 – 27 ianuarie 2009. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Premiul consta in produsele gamei Sanosan Pure+Sensitive:
- Servetele de ingrijire cu lotiune
- Uleiul pentru imbaiere
- Uleiul pentru ingrijire
- Crema pentru ingrijire
- Crema anti-iritatii cu Panthenol

Despre Sanosan:

Cu peste 20 de ani de experienta, gama Sanosan apartine producatorului german Mann&Schröder GmbH si contine produse dedicate in intregime ingrijirii nou nascutilor, sugarilor, prescolarilor si a mamicilor. Sanosan ofera mamicilor incredere si siguranta de la bun inceput ca bebelusul lor este bine ingrijit si fericit.

Pentru siguranta si protectie optima, Sanosan si-a dezvoltat oferta cu o noua gama numita “Sanosan Pure+Sensitive”. Gama Sanosan a fost creata pentru eliminarea tuturor substantelor ce ar putea irita pielea sensibila si delicata a bebelusilor sau sunt susceptibile de a dezvolta factori alergeni.
Urmand principiul “Cand simplu inseamna mai mult”, produsele gamei Sanosan Pure+Sensitive nu contin coloranti, agenti de conservare, parfum sau uleiuri parafinice.


 

Om îndrăgostit de frumos în toate formele lui, sunt un Pește veritabil cu ascendent în Fecioară (emoțional, creativ și permanent pendulând...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri