Iata-l pe Horia, micutul care a castigat o sedinta foto profesionista la concursul Kidz.

Iata-l pe Horia, micutul care a castigat o sedinta foto profesionista la concursul Kidz. Sedinta foto a fost realizata de fotograful Dragos Bratasanu, de la Chocolate Kids. Mami si tati s-au declarat incantati si au postat pe Kidz, in cadrul profilului pozele lui Horia. Le puteti admira la dimensiune mai mare si aici.

Ce au spus parintii?

"Ne-au placut atat de mult incat suntem in dificulate. Nu stim ce sa alegem, asa ca o sa le scoatem pe hartie pe toate"

"...am cunoscut un fotograf cu adevarat profesionist, pe care ti-l recomand cu drag. Dincolo de profesionalismul fara cusur, ne-a impresionat blandetea si dragostea cu care a lucrat cu Horia. Ca dovada Horia a fost foarte cuminte si cooperant, in conditiile in care este foarte selectiv cu persoanele straine"

Chocolate-Kids este un proiect inedit : fotografie artistica pentru copii. Acest concept a fost introdus pentru a oferi parintilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.


 

Om îndrăgostit de frumos în toate formele lui, sunt un Pește veritabil cu ascendent în Fecioară (emoțional, creativ și permanent pendulând...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri