Dan si Mihaela sunt impreuna de cinci ani si s-au casatorit in urma cu doi ani. Mara a fost un copil dorit si planificat, asa cu ne-a marturisit proaspatul tatic. In ceea ce priveste numele, sotii Fintescu au fost pe aceeasi lungime de unda. Amandoi s-au gandit ca �Mara� ar fi cel mai potrivit nume pentru fetita lor.
Dan Fintescu, prezentatorul emisiunii “Vedete-n figuri” si a rubricii Meteo, de la Prima TV, a intrat in randul taticilor.
Mihaela, sotia lui Dan, a nascut luni, 15 iunie, la ora 14:53 o mandrete de fata. Nasterea a decurs normal si a avut loc la Spitalul Elias. Desi micuta Mara a venit pe lume mai devreme cu o zi, mezina familiei Fintescu a primit nota 10, masurand 52 de centimetri si 3,55 kilograme.
Dan si Mihaela sunt impreuna de cinci ani si s-au casatorit in urma cu doi ani. Mara a fost un copil dorit si planificat, asa cu ne-a marturisit proaspatul tatic. In ceea ce priveste numele, sotii Fintescu au fost pe aceeasi lungime de unda. Amandoi s-au gandit ca “Mara” ar fi cel mai potrivit nume pentru fetita lor.
Acum, Dan si Mihaela sunt in culmea fericirii. Vedeta a intrat deja in rolul de tatic, avand grija ca micutei sale sa nu-i lipseasca nimic. Sotii Fintescu i-a amenajat camera Marei de ceva timp si se gandesc serios sa-i faca si un fratior.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
Dr. Dan Mitrea: Sunt cunoscute aproximativ 170 de subtipuri de tumori cerebrale. Cum se tratează tumorile cerebrale și ce terapii noi au înregistrat rezultate remarcabile în testele clinice?
Prof Dr. Dan Rujescu, cercetător psihiatru inclus în top 2% cei mai citați oameni de știință din lume: Demența fronto-temporală nu debutează ca demența de tip Alzheimer, cu probleme cognitive, ci cu probleme de comportament
Prof Dr. Dan Rujescu, cercetător psihiatru inclus în top 2% cei mai citați oameni de știință din lume: Demența fronto-temporală nu debutează ca demența de tip Alzheimer, cu probleme cognitive, ci cu probleme de comportament
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?