12:06, 22 Iunie 2009 publicat în Bebe

Dan si Mihaela sunt impreuna de cinci ani si s-au casatorit in urma cu doi ani. Mara a fost un copil dorit si planificat, asa cu ne-a marturisit proaspatul tatic. In ceea ce priveste numele, sotii Fintescu au fost pe aceeasi lungime de unda. Amandoi s-au gandit ca Mara ar fi cel mai potrivit nume pentru fetita lor.
Dan Fintescu, prezentatorul emisiunii “Vedete-n figuri” si a rubricii Meteo, de la Prima TV, a intrat in randul taticilor.

Mihaela, sotia lui Dan, a nascut luni, 15 iunie, la ora 14:53 o mandrete de fata. Nasterea a decurs normal si a avut loc la Spitalul Elias. Desi micuta Mara a venit pe lume mai devreme cu o zi, mezina familiei Fintescu a primit nota 10, masurand 52 de centimetri si 3,55 kilograme.

Citeste si:
Instinctul matern si legatura parinte-copil
Instinctul matern si legatura...

Dan si Mihaela sunt impreuna de cinci ani si s-au casatorit in urma cu doi ani. Mara a fost un copil dorit si planificat, asa cu ne-a marturisit proaspatul tatic. In ceea ce priveste numele, sotii Fintescu au fost pe aceeasi lungime de unda. Amandoi s-au gandit ca “Mara” ar fi cel mai potrivit nume pentru fetita lor.

Acum, Dan si Mihaela sunt in culmea fericirii. Vedeta a intrat deja in rolul de tatic, avand grija ca micutei sale sa nu-i lipseasca nimic. Sotii Fintescu i-a amenajat camera Marei de ceva timp si se gandesc serios sa-i faca si un fratior.

Citeste si:
IEHANA: waiting for summer
IEHANA: waiting for summer


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri