Bebelusul tau a adus, cu siguranta, multe schimbari in regulile casei. De acum, toate deciziile vor fi luate si in functie de un nou membru al familiei. De exemplu, vei controla cu alta rigoare nivelul de zgomot din casa vei alege dupa alte criterii restaurantele unde programezi iesirile si vei incerca sa iti petreci vacantele cu prieteni care au si ei copii.

Asigurarea nutrientilor necesari
Alege cat mai multe fructe si legume proaspete pentru alimentatia bebelusului tau, insa fii atenta si la modul in care le pregatesti. Conform celor mai recente studii, prin pregatire la cuptor si prin fierbere se pierd cel mai putine vitamine din legume. Evita, insa, sa le prajesti, sa adaugi grasime sau sa le fierbi excesiv.

Pentru ca pana la 1 an la baza piramidei nutritionale a copilului se afla laptele, dupa ce ai incheiat alaptarea opteaza pentru o formula de lapte imbogatita cu vitamine si minerale pana la varsta de 3 ani. Astfel, micutul tau sa beneficieze de o crestere armonioasa in aceasta perioada de evolutie rapida. Doua canute de 250ml de formula de lapte Milupa Milumil asigura necesarul zilnic de 7mg de fier pentru bebelusii si copiii mici.

In perioada 4-6 luni, in functie de evolutia fiecarui micut, se introduc in alimentatie si cerealele speciale pentru bebelusi. Acestea sunt recomandate datorita aportului nutritiv in saruri minerale si fibre alimentare, care stimuleaza motilitatea tubului digestiv si asigura un tranzit intestinal corespunzator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Cerealele Milupa sunt imbogatite cu vitamine, calciu, fier si acizi grasi esentiali, fiind adaptate nevoilor nutritionale ale copiilor pana in 3 ani, in fiecare etapa de dezvoltare.

Cerealele Milupa sunt atat sanatoase cat si gustoase, oferindu-i bebelusului tau experienta unor noi gusturi. Iar pentru cei mai mofturosi bebelusi, iti oferim cerealele Milupa cu Stracciatella, recomandate de la 10 luni.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri