9 Martie 2012 publicat în Copil 14 share-uri

Scoala Americana Internationala din Bucuresti organizeaza si in acest an programul de burse integrale pentru 4 sau 5 ani oferite elevilor cu rezultate scolare bune si care doresc sa isi dezvolte aptitudinile.

Comunicat de presa

Anul acesta, Scoala Americana Internationala din Bucuresti ofera 3 burse pentru anul scolar 2012 - 2013 pentru care pot candida elevi din clasele a 7-a sau a 8-a care doresc sa aiba acces la o programa educationala internationala.

Cine poate beneficia de aceste burse?

De aceste burse pot beneficia elevii care demonstreaza abilitati academice exemplare, nevoia sustinerii financiare, precum si implicarea in comunitate prin activitati extracuriculare care sa faca dovada unui comportament etic.

Castigatorii burselor pentru cei patru sau cinci ani de studiu se vor pregati cu scopul obtinerii Diplomei de Bacalaureat International, in urma programului desfasurat pe parcursul claselor a 11-a si a 12-a. Diploma de Bacalaureat International este rezultatul absolvirii unuia dintre cele mai riguroase cursuri pre-universitare. Bacalaureatul International este bazat pe un model universal, cuprinzand variate elemente educationale specifice mai multor tari. Numerosi absolventi ai Scolii Americane Internationale din Bucuresti care au obtinut diploma de Bacalaureat International au fost acceptati cu bursa totala sau partiala de catre cele mai apreciate universitati din Europa, America de Nord sau Australia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Programul de burse a devenit o traditie a Scolii Americane Internationale, multe generatii de elevi fiind deja acceptati la universitati de prestigiu din lume dupa absolvire.

Bursele oferite de Scoala Americana Internationala din Bucuresti acopera integral taxele de scolarizare pe parcursul celor patru sau cinci ani de studiu precum si costurile activitatilor extra-scolare dovedite ca fiind benefice si necesare pentru a oferi elevilor o experienta educationala completa.

In fiecare nou an de studiu este verificata eligibilitatea elevilor pentru continuarea bursei. Se examineza situatia financiara a familiei, conduita exemplara si performantele scolare ale elevului, conforme cu asteptarile din partea tuturor celor ce frecventeaza cursurile scolii.

Elevii interesati de bursele oferite de Scoala Americana Internationala din Bucuresti sunt invitati, impreuna cu parintii, marti, 13 Martie 2011, ora 18:00, la o Seara de Informare, pentru a obtine informatii privitoare la programul de burse. Prezenta la aceasta seara de informare se va face doar dupa o inscriere prealabila la numarul de telefon 0212044368 sau la cpieptea@aisb.ro.

Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri