6 Aprilie 2012 publicat în Copil 3 share-uri

Intre 6 si 8 aprilie 2012, in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2), pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide "Gradina cu Artisti".

Comunicat de presa

De Florii, la un picnic cu artisti, caini si pisici, in Parcul Gradina Icoanei

Evenimentul, aflat la cea de-a 6-a editie se va desfasura între orele 11:00 si 20:00 si cuprinde o serie de ateliere de creatie artistica (atelier de încondeiere oua, pictura, modelarea ceramicii, fotografie, creatie tutu-uri, atelier de reciclare creativa a deseurilor, etc.) si o expozitie cu vanzare de bijuterii, haine si accesorii „hand-made”.

„Gradina cu Artisti” se va anima, în weekend-ul Floriilor si prin alte activitati amuzante, relaxante sau spectaculoase: jonglerii cu foc, dansuri latino, irlandeze, jazz dance si concerte de muzica folk, indie si percutie.


Gradina Icoanei se deschide pentru toti amatorii de arta, sub diversele ei forme de manifestare, trecatorii fiind invitati sa-si exerseze talentul la atelierele de creatie amenajate în Gradina cu Artisti.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Evenimentul, sustinut de Primaria Sectorului 2, îsi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale, prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la atelierele de creatie. Timp de trei zile, cei interesati vor invata cate putin din secretele: picturii, prelucrarii lutului si ale bijuteriilor „hand-made”.

În Gradina vor fi prezenti artizani diversi de la artistii care detin la perfectie tehnicile incondeierii oualor la cei care practica quilling-ului (arta de rulare a hartiei, prin care se obtin diverse obiecte decorative sau accesorii hand-made pentru tinute sau pentru nunti: marturii, meniuri, felicitari, etc.)

Cand sportul se imbina cu „arta” urbana extrema = slacklining

Printre noutatile acestei editii se numara slacklining-ul, sportul care presupune mersul pe o coarda legata intre doua puncte fixe.

În parcul Gradina Icoanei vor fi prezente “Comunitatea de Slackline din Romania” si echipa “Slackline Evolution” care vor arata amatorilor de sporturi urbane extreme, in cadrul unui workshop, cum sa-si mentina echilibrul pe corzi. Dintre „maestrii” in slacklining prezenti, cu demonstratii, in Gradina cu Artisti va face parte Florin Limbovici, care a primit 3 Da-uri la Romanii au Talent (demonstratie slacklining).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri