6 Aprilie 2012 publicat în Copil 3 share-uri

Intre 6 si 8 aprilie 2012, in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2), pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide "Gradina cu Artisti".
  • Concertul de la ora 18:00

Fiecare dintre cele trei zile petrecute în Gradina cu Artisti se va încheia printr-un concert.
Vineri, 6 aprilie, este seara DJ-ilor. Indie Jules si Alexandru Aprodu vor electriza atmosfera cu ritmuri indie si electro.

Sambata, 7 aprilie, iubitorii de folk sunt invitati desculti în iarba sa fredoneze melodiile atat de cunosculte ale genului alaturi de Stefan Tivodar. Nu vor lipsi din repertoriu compozitiile proprii marca Proiectul Tivodar (Stefan Tivodar si Alex Nichita).

Duminica, 8 aprilie, Parcul Gradina Icoanei va fi dominat de ritmuri indoneziene, cu începere de la ora 18:00 avand loc un concert de percutie sustinut de Percussion Band.

Gradina cu Artisti initiaza serile dansante la care intrarea este libera

De Florii, Gradina cu Artisti isi deschide portile pentru seri dansante. Vineri, 6 aprilie si duminica 8 aprilie, dupa ora 15:00, amatorii de dansuri latino vor invata de la dansatorii profesionisti ai scolii Salsa Veneno (www.salsaveneno.ro) pasi de salsa, rumba si bachata. Sambata, 7 aprilie, Atelier Pas Boutique (www.pasboutique.ro) va da gratuit lectii de jazz – dance, un stil care a luat nastere la inceputul secolului XX in Statele Unite, avand la baza charleston-ul, jitterbug-ul si swing-ul. De-a lungul timpului, jazz dance-ul s-a definit imprumutand elemente din majoritatea stilurilor de dans cu care a avut tangenta, astazi devenind cea mai populara forma de expresie prin miscare. Din programul de dans al zilei de sambata nu vor lipsi dansurile irlandeze, ai caror pasii de baza vor fi aratati de Anne-Marie Cunningham de la Dance Academy Bucuresti (www.dansirlandez.ro ).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri