Intre 6 si 8 aprilie 2012, in parcul Gradina Icoanei (Bucuresti, sector 2), pentru toti iubitorii de arta si de animale mici, se deschide "Gradina cu Artisti".

De Florii, Gradina cu Artisti isi deschide portile pentru seri dansante. Vineri, 6 aprilie si duminica 8 aprilie, dupa ora 15:00, amatorii de dansuri latino vor invata de la dansatorii profesionisti ai scolii Salsa Veneno (www.salsaveneno.ro) pasi de salsa, rumba si bachata. Sambata, 7 aprilie, Atelier Pas Boutique (www.pasboutique.ro) va da gratuit lectii de jazz – dance, un stil care a luat nastere la inceputul secolului XX in Statele Unite, avand la baza charleston-ul, jitterbug-ul si swing-ul. De-a lungul timpului, jazz dance-ul s-a definit imprumutand elemente din majoritatea stilurilor de dans cu care a avut tangenta, astazi devenind cea mai populara forma de expresie prin miscare. Din programul de dans al zilei de sambata nu vor lipsi dansurile irlandeze, ai caror pasii de baza vor fi aratati de Anne-Marie Cunningham de la Dance Academy Bucuresti (www.dansirlandez.ro ).

Gradina cu Artisti sprijina comunitatea iubitorilor de animale mici

Intre 6 si 8 aprilie, Gradina Icoanei va face loc si unei zone de adoptii caini si pisici.
Asociatiile Robi si Red Panda vor amenaja aceasta zona in care copiii si parintii sunt invitati sa adopte un animal care poate lesne deveni cel mai bun prieten. Din zona de adoptii nu vor lipsi materialele informative despre beneficiile detinerii animalelor de companie sau importanta sterilizarii. De asemenea, copiii pot participa la workshop-uri de invatare a copiilor despre cum trebuie sa se poarte in preajma animalelor.

Sarbatoarea Floriilor transforma Parcul Gradina Icoanei in Gradina cu Artisti

Intrarea la evenimentul Gradina cu Artisti este libera.

Mai multe informatii despre evenimentul Gradina cu Artisti se pot gasi pe blog-ul evenimentului: www.gradinacuartisti.wordpress.com


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sarbatoarea Floriilor transforma Parcul Gradina Icoanei in Gradina cu Artisti.