11 Aprilie 2012 publicat în Copil 2 share-uri

Filmul este bazat pe o poveste reala si exista chiar si o carte despre experienta lui Benjamin Mee.

Cum ar fi sa te muti intr-o gradina zoologica?

Filmul este bazat pe o poveste reala si exista chiar si o carte despre experienta lui Benjamin Mee.

Benjamin Mee a fost reporter pentru The Guardin, iar dupa ce tatal sau a decedat, mama lui a dorit sa se mute intr-o casa mai mica. De atunci au inceput cautarile pentru o noua casa si pana la a gasi o gradina zoologica in Anglia si a se muta in ea, nu a mai fost decat un pas. La un an dupa, sotia lui Benjamin Mee a decedat, cei din familiei au deschis gradina zoologica, iar in 2008, reporterul a scris cartea We Bought A Zoo: The Amazing Story of a Young Family, a Broken Down Zoo and 200 Wild Animals That Change Their Lives Forever.

Despre ce e vorba in film?

In mare parte filmul urmareste experienta reala a lui Benjamin Mee. Benjamin Mee (jucat de Matt Damon) este un tata a doi copii, o fetita de 6 ani si un baiat de 14, cu care nu este in cele mai bune relatii. Dupa moartea sotiei sale, acesta este in cautarea unei case, iar cand ajunge sa viziteze o gradina zoologica si-si vede fetita cum interactioneaza cu animalele de acolo isi da seama ca trebuie sa o cumpere. Faptul ca nu are nicio experienta in domeniu, fratele lui este sceptic, iar fiul nu este de acord cu mutarea sunt detaliile care aduc sarea si piperul din film.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Sursa foto: flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri