8 Iunie 2012 publicat în Copil 13 share-uri

De cele mai multe ori tindem sa credem ca noi, adultii, suntem cei care trebuie sa ii invatam pe cei mici primii pasi in viata, dar este fix invers.

Sa faca primii pasi, sa spuna primele cuvinte, rezultatele la inmultiri, impartiri sunt doar cateva dintre lucrurile pe care copiii le invata de la adulti. De aceea probabil ne gandim ca adultii sunt cei care ii invata mereu pe cei mici cate ceva. Toate aceste lucruri sunt insa neinsemnate daca le comparam cu lucrurile pe care copiii ne invata sa le facem.

Trebuie doar sa deschidem ochii si ne vom da seama ca cei mici ne invata sa:

  • Fiecare zi este o noua provocare si tine minte: a gresi este mereu o optiune.
  • Daca esti suparat sau doar plictisit tipa! Cat de tin plamanii, te vei simti mult mai bine dupa si nu faci rau nimanui.
  • Tasteaza la laptop ca si cum canti la pian! Te vei simti mai bine, mai ales daca ai un proiect greu de facut la job. Macar scapi de stres si te gandesti apoi cum sa inlocuiesti tastele sarite.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri