11 Iunie 2012 publicat în Copil 21 share-uri

De cate ori nu vi s-a intamplat ca micutul vostru sa va incuie cu cate o intrebare? Descopera 7 intrebari-bucluc ale copiilor si raspunsurile lor.
Cine este Dumnezeu?

Ceea ce ii veti raspunde copilului la aceasta intrebare depinde foarte mult de ceea ce credeti voi si nu exista un raspuns corect sau gresit. E posibil ca micutul vostru sa aiba colegi ai caror parinti sunt religiosi, iar altii ai caror parinti nu sunt. Important este sa ii spuneti ce credeti voi (de exemplu, ca voi nu credeti in Dumnezeu dar multi oameni cred si trebuie sa respectam ceea ce simte si crede fiecare) si sa il invatati sa le respecte opiniile celorlalti chiar daca nu este de acord cu ele.

De ce a murit doamna mac-mac?

Copiii se ataseaza foarte mult de animale iar atunci cand se intampla sa le piarda, sunt tristi si vor sa inteleaga ce s-a intamplat si unde s-au dus. Si in acest moment este bine sa ii spuneti celui mic adevarul. Copilul trebuie sa stie ca tot ceea ce traieste, la un moment dat moare. Daca ati avut un animalut si a trebuit sa il eutanasiati din cauza problemelor de sanatate, spuneti-i celui mic ca aceasta este cea mai buna metoda ca prietenul lui sa nu mai sufere. Incurajati-l sa vorbeasca despre animalutul sau cat isi doreste pentru a-si lua de pe suflet tristetea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

O sa ma mai iubesti cand o sa faci un alt copil?

Uite o intrebare care ne sfasie atunci cand o auzim. Orice parinte care planuieste sa aiba inca un copil si ii explica celui mic ce inseamna sarcina si ca o sa aiba un fratior sau o surioara trece prin momente in care trebuie sa ii explice celui mic ce inseamna dragostea de parinte. Este important sa ii spuneti celui mic ce inseamna sa ai un nou fratior si ca acest lucru nu inseamna ca nu il veti mai iubi sau ca nu veti mai fi

parintele lui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri