13 Iulie 2012 publicat în Copil 4 share-uri

Iritatiile de scutec reprezinta una dintre cele mai frecvente probleme dermatologice ale bebelusilor, manifestandu-se prin inrosirea si iritarea pielii in zona scutecului. In cazuri mai severe, pot aparea eroziuni ale pielii, existand chiar posibilitatea dezvoltarii infectiilor bacteriene.

Comunicat de presa

Cauzele aparitiei iritatiilor de scutec sunt diverse, contactul prelungit al scutecului murdar cu pielea bebelusului sau interactiunea urinei cu fecalele de interactiunea urinei pot determina iritatea pielii in zona scutecului. De aceea, este foarte importanta prevenirea aparitiei iritatiilor de scutec, recomandandu-se mamicilor:

  • Sa lase funduletul bebelusului descoperit cat de des posibil.
  • Sa schimbe scutecul frecvent, astfel incat pielea sensibila a copilului sa nu aiba contact prelungit cu scutecul murdar.
  • La fiecare schimbare a scutecului, zona trebuie curatata foarte bine, indepartand toate resturile de urina si fecale.
  • Sa utilizeze un produs special destinat ingrijirii si prevenirii iritatiilor de scutec la fiecare schimbare a scutecului, pe pielea curata si uscata.

Datorita ingredientelor active pe care le contine, crema hipoalergenica Sudocrem ingrijeste eficient iritatiile de scutec, calmeaza senzatia de disconfort si stimuleaza procesul de regenerare a pielii. Sigur si bine tolerat de pielea sensibila a bebelusilor, Sudocrem are o baza impermeabila care formeaza o bariera protectoare, impiedicand agentii iritanti, precum urina si fecalele, sa intre în contact cu pielea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Syoss Intensive Keratin Boost, noul tratament 4in1 pentru repararea și hidratarea părului Cum să-ți păstrezi manichiura impecabilă mai mult timp O vară sub semnul feminității

Utilizat la fiecare schimbare a scutecului, Sudocrem previne aparitia recidivelor. Pentru rezultate optime, este foarte importanta aplicarea corecta a produsului Sudocrem pe suprafata pielii, într-un film subtire, translucid, evitand aplicarea unei cantitati excesive de produs.

Zi de zi, Sudocrem ajuta mamicile sa ofere ingrijirea delicata si protectia eficienta de care are nevoie pielea bebelusului!

Aboneaza-te la Newsletter-ul Healthy pentru a primi si alte informatii despre sanatate si diete.

Foto: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri