24 August 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Pielea bebelusului este de cinci ori mai subtire si mai sensibila decat cea a unui adult, motiv pentru care bebelusii dezvolta in primele luni de viata tot felul de iritatii.Tocmai de aceea este important sa cunoastem notiunea de "hainute sanatoase" pentru copilul nostru!

Comunicat de presa

Fibrele naturale reduc iritatiile de pe pielea micutului

Analizele repetate, alimentatia corespunzatoare a mamei si optarea pentru tot felul de suplimente nutritive in timpul sarcinii reprezinta doar un prim pas pe care viitorii parinti trebuie sa il faca astfel incat sa se asigure ca vor avea un copil sanatos si vesel.

Alegerea corecta a alimentatiei acestuia si chiar a hainutelor pe care micutul urmeaza sa le poarte reprezinta doua decizii importante pe care parintii trebuie sa le ia atunci cand vine vorba despre buna dezvoltare a copilului.

Stiati ca:

Pielea bebelusului este de cinci ori mai subtire si mai sensibila decat cea a unui adult, motiv pentru care bebelusii dezvolta in primele luni de viata tot felul de iritatii?

Tocmai de aceea este important sa cunoastem notiunea de „hainute sanatoase” pentru copilul nostru!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Ce este o „hainuta sanatoasa”?

„O hainuta sanatoasa este una confectionata din materiale 100% organice, fara pesticide. Hainutele sanatoase respecta cele mai inalte standarde etice de productie, asigurand o protectie delicata pentru pielea sensibila si subtire a copilului”, a explicat Ileana Glodeanu, managerul brandului de produse bio Napati.

sursa foto:shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri