24 August 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Pielea bebelusului este de cinci ori mai subtire si mai sensibila decat cea a unui adult, motiv pentru care bebelusii dezvolta in primele luni de viata tot felul de iritatii.Tocmai de aceea este important sa cunoastem notiunea de "hainute sanatoase" pentru copilul nostru!

De ce trebuie sa alegem hainute din fibre organice?

Un tricou obisnuit, pe care il gasim in magazinele clasice pentru copii este compus numai in proportie de 70% din bumbac, iar restul de 30% din pesticide!
Una din patru perechi de incaltaminte pentru copii contine crom!

Napati, magazin bio pentru copii sanatosi!

Parintii care doresc sa ofere hainute sanatoase si de calitate, mancarica bio si ingrijire naturala copiilor sunt invitati sa apeleze cu incredere la Napati, magazinul cu produse organice pentru copii: hainute, incaltaminte, produse de ingrijire, mancarica bio si jucarii eco-friendly.

Produse certificate organic GOTS (Global Organic Textile Standard), hainutele oferite de Napati sunt create din cele mai placute si delicate materiale, iar mancarea bio provine de la producatori care au scris istorie în domeniul hranei ecologice, punand la dispozitie produse delicioase obtinute din surse ecologice autentice: afine rosii uscate, acadele bio cu lapte si caramel, biscuiti din grau integral, lapte si ciocolata etc.

Hainute bio cu reduceri de vara!

Pe cei care vor sa se bucure acum de beneficiile unui stil de viata bio, îi invitam pe www.napati.ro, unde colectia de hainute de vara are reduceri de pana la 55%.

Napati isi doreste ca un numar cat mai mare de copii sa se bucure de calitatea textilelor organice, astfel ca pana pe 24 septembrie toate hainutele de vara au preturi speciale!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri