Stiti ca Google are cate un logo special pentru noi toti atunci cand este o sarbatoare importanta, nu? Acest logo special este realizat de oameni speciali si povestea isi are inceputul in anul 1998.
Google invita copiii sa-si puna imaginatia si talentul la treaba si sa deseneze logo-ul care o sa apara pe home page de 1 Decembrie.

Stiti ca Google are cate un logo special pentru noi toti atunci cand este o sarbatoare importanta, nu? Acest logo special este realizat de oameni speciali si povestea isi are inceputul in anul 1998, cand fondatorii Google, Larry si Sergei, au participat la un festival din desertul Nevada, Burning Man.

Atunci cei doi au dorit sa anunte pe toata lumea ca sunt plecati si asa le-a venit ideea sa adauge emblema festivalului in spatele logo-ului Google pe care-l cunoaste acum oricine.

De atunci si pana acum exista peste o mie (wow) de astfel de logo-uri personalizate, care se numesc simplu si haios: doodles.

Au sarbatorit tot felul de personalitati sau evenimente si ne aduc aminte cu drag despre o sarbatoare importanta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri