21 Septembrie 2012 publicat în Copil 18 share-uri

Doctorita Plusica e produs de studiourile de animatie Brown Bag Films din Dublin, Irlanda in colaborare cu Disney Channel. Studiourile Brown Bag Films au fost nominalizate la Oscar de doua ori.

Comunicat de presa

Seria de animatie Doctorita Plusica a cucerit deja SUA inca de la premiera din luna martie, devenind cea mai de succes lansare a unei serii pentru prescolari din istoria televiziunii prin cablu, in randul indivizilor cu varste intre 18 si 49. Pana in prezent ocupa primul loc in topul serialelor prin cablu vizionate de copiii de 2-5 ani, precum si primul pe lista serialelor prin cablu, pentru prescolari, urmarite de toti telespectatorii si de segmentul femei cu varste intre 18 si 49 de ani. In urma acestui succes, Disney Junior a comandat deja al doilea sezon al seriei de mare succes.

Oferind lectii despre igiena, sanatate si compasiune, serialul "Doctorita Plusica" o prezinta pe micuta Dottie, in varsta de 6 ani, Dottie, care isi “trateaza” jucariile de plus din camera sa. Impreuna cu prietenii sai, Stuffy, Lambie, Hallie si Chilly, Dottie isi bandajeaza jucariile si ii ajuta sa scape de dureri, in timp ce imparte sfaturi utile micilor telespectatori despre ingrijirea celor din jur. Astfel, prescolarii sunt incurajati sa depaseasca teama de a merge la doctor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

In povestea din primul episod, intitulata Out of the Box (Cutiuta cu surprize), invitatul special, detinatorul unui premiu Emmy, Ty Burell (Modern Family),isi imprumuta vocea personajului Big Jack, o jucarie care-si duce fiul, pe Little Jack, la Doctorita, pentru un control medical. In cea de-a doua poveste, al carei titlu este Rundown Race Car (Masinuta de curse bolnava), Doc ajuta masinuta de curse a fratelui ei mai mic sa-si reincarce bateriile.

In urma feedbackului oferit de parinti si a cererii de pe piata, Disney va scoate in SUA, carti, haine, obiecte pentru petreceri, jucarii, papusi si accesorii cu Doctorita Plusica. Este cea mai rapida lansare pe piata de produse pentru prescolari dupa un serial animat pentru prescolari, incepand din vara aceasta.

Nancy Kanter, Senior Vice President, Original Programming si General Manager la Disney Junior Worldwide, a afirmat: „Serialul corespunde gusturilor micutilor baieti si fete cu varste intre 2-7 ani. In plus, fiind urmarit de copii impreuna cu parintii lor, serialul a creat premisele unui dialog in familie pe tema importantei unei vieti sanatoase si a compasiunii.

5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Un alt lucru important: am aflat si faptul ca animatia ii ajuta pe copii sa scape de frica de doctor pe care atat de multi dintre ei o au. Suntem incantati de faptul ca baieteii si fetitele vor putea sa ii iubeasca si mai mult pe Doctorita si pe prietenii ei si dincolo de ecrane si ca ii incurajam pe copii sa descopere noi obiceiuri de joaca orientate spre educatie si ingrijire.”

Disney Junior s-a lansat pe 1 martie in Romania si ofera zilnic continut pentru micutii cu varste intre 2-7 ani si familiile lor atat pe canalul tv cat si pe site-ul disneyjunior.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri