17 Octombrie 2012 publicat în Copil 3 share-uri

Sarbatoriti Halloween-ul creand aceste masti amuzante pentru copiii dumneavoastra, care le vor purta la petrecerile organizate cu aceasta ocazie sau atunci cand merg din casa in casa, dupa cum este obiceiul.

Comunicat de presa

Pas cu pas

Copiii obisnuiesc sa mearga din casa in casa cerand dulciuri sau fac o farsa celor care nu doresc sa le dea dulciuri. Halloween-ul isi are originea in Irlanda si se sarbatoreste in prezent peste tot in lume cu tot felul de activitati precum ritualurile cu fantome, focuri in aer liber, petreceri cu costume si masti, ritualurile caselor bantuite, decorarea bostanilor si citirea unor povesti sau vizionarea unor filme de groaza.

MATERIALE NECESARE

• Dremel 7700
• SpeedClic discuri de taiere pentru plastic SC476, disc de taiere cu carbura de wolfram cu dantura 9931
• Dremel Pistol de lipit 930, baghete de lipit GG02 si baghete de lipit cu sclipici GG04
• Carton colorat
• Creion
• Foarfece

GRAD DE DIFICULTATE 2 (minim)

PASUL 1

Cu ajutorul pistolului de lipit Dremel, al baghetelor de lipit universale, al baghetelor cu lipici cu sclipici si cu ajutorul uneltei Dremel 7700 creati o atmosfera de groaza in noaptea de Halloween. Pentru a incepe, luati niste bucati de ziar umezit si niste lipici PVA cu ajutorul carora aplicati cateva straturi pe suprafata balonului si apoi asteptati sa se usuce.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Leagăn pentru toată copilăria

PASUL 2

Atasand discurile de taiere SpeedClic la Dremel 7700, decupati conturul mastii.

PASUL 3

Cu ajutorul discului de taiere cu carbura de wolfram 9931 si a uneltei Dremel 7700, taiati niste orificii pentru ochi.

PASUL 4

Pictati masca cu guasa sau vopsea acrilica si decorati-i fata cu ajutorul pistolului de lipit Dremel cu lipici cu sclipici, adaugand nas din hartie, par din rafie, gene false sau alte decoratii, astfel incat mastile sa fie destul de infioratoare incat sa sperie spiritele rele.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri