3 Octombrie 2012 publicat în Copil 17 share-uri

Atunci cand copiii sunt suparaţi sau au o criza de furie ei nu fac nimic altceva decat sa strige dupa ajutor.

Cand cei mici se confrunta cu probleme sau au un sentiment de nesiguranţa de cele mai multe ori işi exprima toate aceste nemulţumiri asupra celor care le sunt aproape, indiferent de situaţie, adica asupra voastra, a parinţilor.

Ok, şi cum ne descurcam in aceste momente, pentru ca daca şi noi ne exprimam nemulţumirile şi supararile fix in acelaşi moment nu ajungem la nimic benefic pentru nimeni implicat.

Atunci cand copiii sunt suparaţi sau au o criza de furie ei nu fac nimic altceva decat sa strige dupa ajutor. Mulţi cred ca cei mici sunt doar rautacioşi, dar ei nu au drept intenţie sa faca rau sau sa supere pe nimeni.

Cei mici invaţa zilnic din comportamentul adulţilor şi o voce ridicata sau un raspuns taios nu va duce la nimic altceva decat la a-i invaţa pe cei mici sa faca exact la fel atunci cand se confrunta cu astfel de probleme. Luaţi o gura de aer şi staţi calmi, ii veţi invaţa in timp pe cei mici despre ce inseamna auto modelarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri