19 Octombrie 2012 publicat în Copil 3 share-uri

Evenimentul este organizat de Amphitrion si se va desfasura la Sala Palatului, care va gazdui reprezentatiile marca Disney in perioada 13 – 17 februarie 2013.

“Cu fiecare noua reprezentatie incercam sa depasim asteptarile publicului”, declara regizorul Jerry Bilik. “Povestile prind viata intr-un spectacol dinamic si plin de culoare, in care personajele si dimensiunea momentelor de iluzionism poarta publicul intr-o lume dincolo de orice imaginatie.”

Copiii din sala pot deveni la randul lor personaje ale spectacolului, avand sansa sa urce pe scena si sa fie asistentii magicianului pentru cateva dintre cele mai interesante numere de iluzionism prezentate in cadrul show-ului. Insa indiferent daca sunt pe scena, sau in sala, toti cei prezenti au parte de o experienta inedita si plina de surprize, intr-o superproductie originala marca Disney!

Spectacolele vor avea loc intre 13 si 17 februarie 2013, la Sala Palatului:
Miercuri, 13 februarie, ora 19:00
Joi, 14 februarie, ora 19:00
Vineri, 15 februarie, ora 19:00
Sambata, 16 februarie, ora 11:00
Duminica, 17 februarie, ora 11:00

Biletele vor fi disponibile incepand de joi, 11 octombrie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 64 de lei.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri