Mai sunt doar cateva zile pana la inceperea singurului targ de carte pentru copii, miniLibri.

Comunicat de presa

Evenimentul se desfasoara anul acesta intre 7 si 9 decembrie in Plaza Romania. Intrarea este libera, iar vizitatorii vor avea parte de multe activitati interactive, placute si amuzante. Targul va fi deschis intre orele 10.00-22.00.

14 edituri vor aduce carti pentru copii: Adevarul, Aramis, Ascendent, Bookia.ro, Coresi, Corint, Didactica Publishing House, Elf, Erc Press, Girasol, Mac Mac, Mediadocs Publishing, Prior, Sigma.

Povesti magice, povesti feerice, pentru cei mici, pentru cei mari, povesti de citit, povesti de daruit, de la cei mai indragiti autori de carti pentru copii din toate timpurile va asteapta la miniLibri. Multe publicatii vor avea reduceri semnificative, de pana la 30%.

Copiii vor putea veni de acasa cu cartile de care s-au plictisit sau care nu mai corespund varstei lor, iar la targ, dupa negocieri chibzuite cu alti copii, se vor alege cu noi povesti, noi legende, noi aventuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

La miniLibri vom face colectare de carti pentru copii, pentru a le dona Fundatiei Sfanta Macrina unde sunt gazduiti zilnic aproximativ 120 de copii. Fundatia Sfanta Macrina este o organizatie neguvernamentala, infiintata in 1996. Scopul Fundatiei este oferirea de servicii sociale pentru: integrarea sociala a copiilor si tinerilor fara adapost, prevenirea si inlaturarea cauzelor care genereaza fenomenul copiii strazii. Toate serviciile sociale oferite de Fundatia Sfanta Macrina sunt bazate pe educatie si sprijin pentru absolvirea invatamantului obligatoriu.

Intre concursuri, spectacole si piese de teatru

La targ, atmosfera va fi intretinuta de concursuri amuzante cu premii.
Vizitatorii vor putea asculta si corul copiilor de la Gradinita Bambi „Cu iarna in suflet” (sambata, de la 12.00 si de la 17.30). De asemenea, trupa de teatru pentru copii „Mirciolino” este pregatita cu spectacolul „Fata babei si fata mosului” (duminica, 12.00-13.00).
La Clubul soriceilor de biblioteca, participantii vor citi, desena si vor scrie scrisori catre personajele preferate, iar cei mai creativi vor primi diplome care vor atesta cu acte in regula ca sunt „soricei de biblioteca”.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri