Mai sunt doar cateva zile pana la inceperea singurului targ de carte pentru copii, miniLibri.

Pentru ca ne aflam in luna cadourilor, specialistii de la Scoala Japoneza ii vor invata pe copii mestesugul impachetarii cadourilor pentru cei dragi (duminica, 11.00-12.00).
De asemenea, copiii prezenti la miniLibri vor putea trai o experienta de neuitat in Masina Timpului prin care il vor cunoaste pe Napoleon care ii va invata despre curaj (sambata, 15.00-17.00).
Editura Ascendent va face o lansare de carte, "Pataniile unui ceainic mic", autor Alex Toma, 8 ani (sambata, 12.30).

Nici in acest an, la cea de-a sasea editie a targului, nu vor lipsi vedetele, care vor veni sa citeasca sau sa reinventeze povesti cu ajutorul celor mici. Pentru a vedea programul vedetelor, urmariti www.minilibri.ro si www.facebook.com/minilibri .

Scopul acestui targ este sa starneasca interesul copiilor pentru citit si sa transforme lectura intr-un mijloc de relationare intre parinti si copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

"Toate fondurile obtinute din donatii si sponsorizari vor fi investite in continuarea programului "Un start bun in viata". Obiectivul acestui program este de a organiza servicii de educatie timpurie de calitate, in parteneriat cu autoritatile locale, in zone urbane cu economie slab dezvoltata, cu populatie mixta din punct de vedere etnic.", spune Carmen Lica, director executiv CEDP Step by Step, organizator miniLibri.OK

Foto fr si main: By Tatiana Bobkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri