„Copiii de la Casa de Prescolari nr. 3 „Sfantul Iosif” au fost mult timp privati de una dintre cele mai mari bucurii din pragul sarbatorilor de iarna: impodobirea bradului.

Comunicat de presa

Praktiker Romania aduce spiritul Craciunului la centrul de copii Sf. Iosif

Praktiker Romania aduce spiritul Craciunului in Casa de Prescolari nr. 3 „Sfantul Iosif” din Bucuresti. Pe 19 decembrie, retailerul de DIY va impodobi intregul centru cu decoratiuni specifice sarbatorilor de iarna si le va darui celor mici surprize din partea lui Mos Craciun.

„Copiii de la Casa de Prescolari nr. 3 „Sfantul Iosif” au fost mult timp privati de una dintre cele mai mari bucurii din pragul sarbatorilor de iarna: impodobirea bradului.

Fondurile reduse ale centrului acopera, de obicei, alte prioritati si necesitati ale celor mici si nu sunt niciodata suficiente pentru astfel de lucruri. Prin urmare, ne-am gandit ca anul acesta sa sarbatorim Craciunul impreuna, in adevaratul sens al cuvantului.

Pe langa decorarea centrului si impodobirea bradului, Mos Craciun ii va bucura pe cei mici cu tot felul de surprize.”, declara Raluca Mitroi, Senior Advertising Specialist Praktiker Romania.

De la copii pentru copii

O parte din decoratiunile oferite Casei de Prescolari nr. 3 „Sfantul Iosif” vin cu propria lor poveste. In urma atelierelor de Craciun „MiniMe Praktik”, organizate de Praktiker Romania in parteneriat cu Fundatia „Nadia Comaneci”, 48 de copii au creat decoratiuni de brad, prin tehnica Quilling. Scopul acestor ateliere a fost, pe de-o parte, dezvoltarea creativitatii si a abilitatilor practice ale copiilor si, pe de alta parte, responsabilizarea lor sociala.

In perioada 8 – 16 decembrie au avut loc 4 ateliere de creatie gratuite, la sediul Fundatiei „Nadia Comaneci”. Participantii au avut ocazia sa invete de la cei mai buni specialisti in Quilling cum sa rasuceasca hartia, pentru a obtine braduti, Mos Craciuni, stelute si alte decoratiuni de brad.

Copiii implicati in acest proiect, cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, au stiut inca de la inceput ca tot ceea ce ei creeaza va fi ulterior donat unei case de copii.

„Atelierele MiniMe Praktik, organizate de noi impreuna cu Praktiker Romania, incep sa devina traditie. Daca in vara am invatat copiii cum sa-si personalizeze lucrurile, acum ne-am hotarat sa imbinam actiunile creative cu cele caritabile.

Nu exista satisfactie mai mare pentru noi decat atunci cand ii vedem pe cei mici daruind pentru copiii mai putin norocosi decat ei. Suntem incantati sa sustinem Praktiker Romania in acest demers.”, sustine Iuliana Roca, Project Manager Fundatia „Nadia Comaneci”.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri