Atat pielea pantofului cat si cea a branturilor ECCO sunt tabacite natural (fara chimicale), neafectand pielea piciorului.

Comunicat de presa

Noua colectie ECCO Toamna-Iarna pentru copii, construita in jurul conceptului scandinav “less is more”, raspunde nevoilor concrete ale celor mici.

Noul design imbie copiii la miscare, ajutandu-i in dezvoltarea normala a muschilor si in mentinerea echilibrului.

Atat pielea pantofului cat si cea a branturilor ECCO sunt tabacite natural (fara chimicale), neafectand pielea piciorului. Captuseala, moale si flexibila, lasa pielea sa respire, talpa este flexibila si usoara, oferind mobilitate piciorului.

Colectia ECCO Toamna-Iarna 2012/2013 pentru copii se gaseste atat in magazinele ECCO din intreaga tara, cat si in magazinul online www.ecco-shoes.ro

Mai jos, o selectie din colectia de incaltaminte ECCO pentru copii pentru sezonul Toamna-Iarna.

ECCO® Biom Train

Este un pantof usor, ce ofera maximum de confort. Exteriorul este realizat din piele, pantoful fiind prevazut cu sireturi cu chinga, ceea ce il face mai usor de incaltat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Pantoful ECCO® Biom Train este realizat prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentata de ECCO, prin care talpa nu este lipita, ci direct injectata la cald si prezinta captuseala bio-textila ce mentine sanatatea pielii piciorului.

Brantul este detasabil, prevazut cu un sistem de absorbtie a umiditatii - ECCO® Comfort Fiber – ce asigura un mediu uscat si igienic pe tot parcursul zilei.

Masuri: 27-30

Culori: Negru cu talpa de culoare verde, albastru inchis, fucsia.

Material: Piele

Pret: 379,90 RON


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri