21 Decembrie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Joi, 20 decembrie, la ora 19:00, sunteti invitati la evenimentul de lansare al numarului 2, unde puteti achizitiona revista, postere si stickere iar doritorii pot lua autografe de la Ilustratorul lui Harap Alb. In numarul 2 al revistei, Harap Alb infrunta Ursul si Cerbul, puteti afla originile lui Lardea zis Flamanzila si o noua poveste cu Gerila!

 Comunicat de presa

Aventurile lui Harap Alb continua in revista de benzi desenate cu acelasi nume.

Daca in primul numar ati citit inceputul basmului si ati aflat cum a ajuns Miron zis Gerila sa aiba superputeri, in numarul 2 al revistei, Harap Alb infrunta Ursul si Cerbul, puteti afla originile lui Lardea zis Flamanzila si o noua poveste cu Gerila.

Incepand cu 15 decembrie, numarul 2 al revistei va fi disponibil la chioscurile de ziare din tara sau poate fi comandat de pe site: www.harapalbcontinua.ro

Joi, 20 decembrie, la ora 19:00, sunteti invitati la evenimentul de lansare alnumarului 2, unde puteti achizitiona revista, postere si stickere iar doritorii pot lua autografe de la Ilustratorul lui Harap Alb - Andrei Moldovan.

Lansarea va avea loc la Galeria Saint Ink din Bucuresti, str. Doamnei nr.3.

Pentru mai multe informatii si imagini inedite din revista urmariti :pagina facebook.com/revistaharapalbcontinua 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri