6 Martie 2013 publicat în Copil 18 share-uri

Una din cele mai frumoase sarbatori ale lunii Martie este Ziua Mamei, zi ce isi are originea in Grecia Antica, odata cu Legendele Olimpului, fiind apoi preluata in aproape toate tarile Globului.

Comunicat de presa

Toti copiii, dar si adultii, se pregatesc cu drag pentru 8 Martie, gasind cele mai frumoase surprize, pregatite cu suflet, pentru a-si impresiona mama si pentru a-i aduce un omagiu iubirii ce i-o poarta.

Fiindca zarva mare este si in randul celor mici, va propunem sa descoperim impreuna cum putem realiza cele mai frumoase felicitari pentru Ziua Mamei – felicitari handmade, care pastreaza originalitatea fiecaruia si ofera libertate exprimarii celui mai sincer mesaj. Omfal.ro va pune la dispozitie toate materialele necesare ca cei mici sa creeze in voie si in siguranta, dezvoltandu-si imaginatia si abilitatile artistice.

9 Idei fantezie: Felicitari handmade pentru ziua mamei

Felicitare Ziua Mamei - tehnica Quilling

Tehnica Quilling este astazi foarte indragita si apreciata, reprezentand chiar un trend in decoratiile handmade. Rezultatele sunt spectaculoase, iar dificultatea acestei tehnici este redusa.
Pentru a realiza o felicitare de acest gen aveti nevoie de
instrumentul quilling pentru rularea hartiei, precum si de benzile de hartie quilling.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  


Tehnica Quilling este considerata o adevarata arta de joc in culoare si forme, despre care puteti afla mai multe informatii in cartea ce ii poarta numele:
Quilling-Tehnica spiralarii hartiei

Va prezentam mai jos felicitarea Mariei - Gradinita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri