6 Martie 2013 publicat în Copil 18 share-uri

Una din cele mai frumoase sarbatori ale lunii Martie este Ziua Mamei, zi ce isi are originea in Grecia Antica, odata cu Legendele Olimpului, fiind apoi preluata in aproape toate tarile Globului.

Felicitari handmade de Ziua Mamei: pictura

Pentru multi copii pictura este foarte distractiva. Mai mult decat atat, copiii invata cum se obtin culorile, combinandu-le, si de asemenea isi dezvolta spiritul artistic.

Este important ca cei mici sa aiba la indemana mai multe tipuri de pensule, astfel incat sa poata realiza tot ceea ce isi doresc. Omfal va pune la dispozitie seturi de pictura, dar si alte accesorii disponibile in magazinul online.

Pentru a obtine o pictura ca in imagine va sugeram sa utilizati Sita de pictura.

Felicitari handmade de Ziua Mamei: Figurine si flori

Pentru a reda cat mai fidel unele obiecte, flori sau detalii, copiii pot utiliza forme deja pregatite, in dimensiuni accesibile pentru a decora atat felicitari, cat si alte obiecte: penare, bentite, curele, haine, tenisi etc.
Omfal.ro va recomanda multiasortimente si flori fantezie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Felicitari pentru Ziua Mamei: folosirea penelor

Un alt tip de accesorii iubite de copii pentru decoratiuni sunt reprezentate de pene colorate, de diferite forme si dimensiuni, pe care cei mici le pot folosi atat la realizarea felicitarilor, cat si pentru alte ornamente (bentite, bijuterii pentru copii, brose si asa mai departe).


Va prezentam mai jos ideea unei fetite – clasa I
, unde a utilizat aproape toate tehnicile de care am discutat in articolul curent.

Despre Omfal.ro
Omfal Educational este primul furnizor pentru institutiile de invatamant prescolar cu o oferta completa de materiale de creatie, materiale didactice, jocuri educative, mobilier, articole pentru educatie fizica.


Motto-ul nostru - Te ajutam sa pregatesti viitorul, explica viziunea noastra : primii ani de educatie prescolara reprezinta baza pentru anii de scoala, acum fiind acumulate cunostinte importante. De aceea scopul nostru este sa oferim materiale didactice de calitate, concepute de specialisti in educatie, potrivite activitatilor desfasurate in functie de varsta si arie de dezvoltare, resurse inovative, cu valoare pedagogica ridicata, pentru rezultate mai bune si cresterea nivelului de calitate al invatamantului romanesc.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri