5 Iulie 2013 publicat în Copil 8 share-uri

Astrele ne pot oferi o multime de secrete despre viitorul celui mic inca de la nastere. Semnul zodiacal al fiecarui copil ne da posibilitatea de a afla o multime de lucruri despre personalitatea acestuia, de a intelege ce se petrece in mintea lui si de a ne ajuta sa dezvoltam o relatie armonioasa cu cel mic. Ti-am pregatit mai jos horoscopul lunii lui Cuptor, pentru a te ajuta sa petreci o vara frumoasa alaturi de prichindeii tai.

Copilul din zodia Taurului este o fire calma, comunicativa, artistica, asa ca ar fi bine ca luna aceasta sa-l indrumi spre cursuri de pictura sau lectii de pian. Si pentru ca uneori are tendinta de a lenevi, obisnuieste-l cu activitati precum inotul sau mersul pe jos.

Prichindelul tau este si un mic santajist, de cele mai multe ori fiind nevoie de recompense pentru a-l determina sa faca ceva. El isi doreste sa primeasca laude, iar daca i-ai promis un anumit lucru, tine-te de cuvant, deoarece nu uita niciodata.

Horoscopul copiilor: zodia Gemeni

Daca copilul tau este nascut in zodia Gemeni, atunci esti un parinte norocos, deoarece ai un copil foarte istet, perspicace, energic si curios.

Cu toate acestea, micutul tau se plictiseste repede, asa ca iti recomandam sa-l implici intr-o serie de activitati cat mai variate, pentru a-i mentine mereu interesul treaz.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Copilul Gemeni este schimbator, trece usor de la o stare la alta, ba e fermecator si iubitor, ba se supara foarte repede si devine capricios, asa ca cel mai intelept lucru pe care il poti face luna aceasta este sa-l integrezi intr-un grup de copii, unde sa socializeze si sa isi dezvolte abilitatile de comunicare.

Desi da dovada de o rapida capacitate de invatare, micutul din Gemeni este superficial si, de multe ori, are tendinta de a trece peste detalii sau de a lasa lucrurile neterminate.[...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri