5 Iulie 2013 publicat în Copil 8 share-uri

Astrele ne pot oferi o multime de secrete despre viitorul celui mic inca de la nastere. Semnul zodiacal al fiecarui copil ne da posibilitatea de a afla o multime de lucruri despre personalitatea acestuia, de a intelege ce se petrece in mintea lui si de a ne ajuta sa dezvoltam o relatie armonioasa cu cel mic. Ti-am pregatit mai jos horoscopul lunii lui Cuptor, pentru a te ajuta sa petreci o vara frumoasa alaturi de prichindeii tai.

Horoscopul copiilor: zodia Rac

Copilul nascut sub semnul zodiacal al Racului este extrem de sensibil si emotiv si plange cu usurinta.

El este foarte atasat de familie, in special de mama, care ii devine un model demn de urmat. Micutul Rac are in permanenta nevoie de afectiune si siguranta, resimtind cu usurinta orice vibratie negativa.

Asa ca iti recomandam sa eviti discutiile aprinse in preajma lui si, pentru ca tot suntem in luna lui Cuptor, mergi in concediu alaturi de cel mic.

Racul are o memorie foarte buna, iubeste apa si activitatile in aer liber asa ca nu ar fi rau sa il inscrii la niste cursuri de inot, mai ales ca suntem in sezonul cald.

Te poti considera un parinte fericit cu un copil Rac, deoarece acesta este foarte devotat familiei si este capabil sa renunte la activitatile care ii fac placere, doar pentru a fi alaturi de tine. Invata-l sa isi controleze emotiile si sa devina putin mai egoist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul copiilor: zodia Leu

Daca copilul tau este in zodia Leu, atunci ai acasa o personalitate puternica, asa ca draga mamico, uita de somn pentru o perioada si ofera micutului tau toata atentia de care are nevoie.

Leutul adora sa fie in centrul atentiei, uraste singuratatea si ii place sa fie inconjurat de oameni in permanenta, deci ia-l cu tine peste tot![...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri