5 Iulie 2013 publicat în Copil 8 share-uri

Astrele ne pot oferi o multime de secrete despre viitorul celui mic inca de la nastere. Semnul zodiacal al fiecarui copil ne da posibilitatea de a afla o multime de lucruri despre personalitatea acestuia, de a intelege ce se petrece in mintea lui si de a ne ajuta sa dezvoltam o relatie armonioasa cu cel mic. Ti-am pregatit mai jos horoscopul lunii lui Cuptor, pentru a te ajuta sa petreci o vara frumoasa alaturi de prichindeii tai.

Personalitatea puternica a copilului tau se va manifesta de timpuriu, va vrea sa stabileasca regulile, iar daca nu ii convine ceva, atunci cu siguranta se va face auzit. Micutul din zodia Leului trebuie sa primeasca laude si complimente sincere, iar daca trebuie sa-l critici, atunci fa-o sub forma unor critici constructive pe care sa le accepte cu usurinta.

Desi increzator si puternic, copilul Leu este si el sensibil si are nevoie de afectiune si incurajari, asa ca nu uita sa-i spui ca este cel mai bun!

Horoscopul copiilor: zodia Fecioara

Daca micutul tau este nascut sub zodia Fecioarei, atunci poti fi linistit, deoarece ai un copil deosebit, care are nevoie de o rutina zilnica si de dragostea parinteasca.

Fecioara are nevoie de vorbe calde, iar cele mai mici critici si observatii ii vor provoca suferinta.

Copilul din zodia Fecioarei este perfectionist, ordonat si meticulos, asa ca profita de luna lui Cuptor si de concediul tau pentru a face ordine in casa cu ajutorul odraslei tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Cu siguranta ii va face o deosebita placere sa stearga praful sau sa aranjeze hainele pe umerase.

Fecioarele vor vorbi de timpuriu si vor simti nevoia sa le impartaseasca si celorlalti gandurile lor. Le place sa isi petreaca timpul cu alti copii seriosi si aleg jocuri care le dezvolta inteligenta, existand riscul sa cada in capcana nelinistii si agitatiei, atat de tipice Fecioarelor.

Horoscopul copiilor: zodia Balanta

Copilul nascut in zodia Balantei este un copil incantator, care inspira celor din jurul sau multa liniste si calmitate.

Are un caracter temperat si ii place intotdeauna sa fie inconjurat de prieteni si apropiati, asa ca ar fi foarte bine ca luna aceasta sa-l implicati in activitati de grup.[...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri