5 Iulie 2013 publicat în Copil 8 share-uri

Astrele ne pot oferi o multime de secrete despre viitorul celui mic inca de la nastere. Semnul zodiacal al fiecarui copil ne da posibilitatea de a afla o multime de lucruri despre personalitatea acestuia, de a intelege ce se petrece in mintea lui si de a ne ajuta sa dezvoltam o relatie armonioasa cu cel mic. Ti-am pregatit mai jos horoscopul lunii lui Cuptor, pentru a te ajuta sa petreci o vara frumoasa alaturi de prichindeii tai.

Micuta Balanta este o fire sociabila, fapt pentru care este si atat de indragita de cei din jur, ii place sa comunice si sa se joace, fiind o prezenta agreabila in orice grup. Adora sa fie pe placul celorlalti, sa arate frumos si sa fie cocheta.

Copilul din Balanta este nehotarat in luarea deciziilor, de aceea iti recomandam sa il inveti tu sa faca acest lucru si sa il incurajezi intr-o anumita directie, mai ales ca are momente de plictiseala cand simte nevoia unor schimbari.

Horoscopul copiilor: zodia Scorpion

Copilul din zodia Scorpionului este istet si incearca in permanenta sa ii manipuleze pe cei din jurul sau si sa realizeze totul in momentul stabilit de el.

Isi doreste sa fie in centrul atentiei si uneori este misterios, asa incat va este greu sa patrundeti in mintea lui si sa va dati seama ce il nemultumeste.

Micul Scorpion are foarte multa energie, ii place sa intre in profunzimea lucrurilor si sa modeleze tot felul de obiecte din plastilina si din lut, asa ca ar fi bine sa il indrumati spre astfel de activitati, care ii pot folosi ulterior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpionul tau este si o fire foarte curioasa, iti va pune o multime de intrebari la care va trebui sa ii dai niste raspunsuri care sa ii satisfaca mintea agera si curiozitatea.

Cu toate acestea, isi exprima destul de greu sentimentele si are nevoie de ceva timp pentru a-si face prieteni si a capata incredere in ei.[...]

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri